BuenoExcellente

Jméno: Bueno Excellente

Rok narození: 1983

Obec: Břeclav (Okres: Břeclav)

Úroveň: Kolemjdoucí

Další úroveň: 0 / 10

Bazar index: 10 0 0

Zatroleným hráčem: 2223 dnů

Naposledy přihlášen: dnes

Další informace: Jsem velkým příznivcem abstraktních her, protože v nich bývá náhoda obvykle omezená na minimum a mívají jednoduchá pravidla, která vysvětlíte během pár minut komukoliv. Líbí se mi na nich zejména to, že mechaniky jsou často dost originální a hry si nejsou podobné jako vejce vejci.

Mám rád hry, které plnohodnotně fungují bez rozšíření. Hra musí být zábavná a mít hráči co nabídnout i po desítkách partií bez jakéhokoliv přidaného obsahu. Hra, která to nedokáže, je podle mě špatná.

Nemám rád sci-fi a fantasy a proto ani nemám rád hry, v nichž se tato témata objevují. To samé platí pro hororovou nebo zombie tématiku a hry podle komiksové nebo videoherní předlohy. Vadí mi, že tato prostředí jsou podle mě laciné taháky na hráče, kteří si je koupí, i když se jinak jedná o naprosto průměrné tituly.

Rovněž nesnáším figurky, které považuji za ubohý trik, kterým se vydavatelé snaží přitáhnout hráče k hrám, které by jinak neměly co nabídnout. Navíc dle mého názoru nepřinášejí žádnou přidanou hodnotu a pouze uměle navyšují cenu.

V rámci možností se vyhýbám novinkám. Troufnou si dokonce tvrdit, že jsem imunní vůči veškerému hypu. U mě si hra svoje místo musí zasloužit a to nejlépe prokáže tím, že ustojí zkoušku časem a má cenu si ji zahrát i mnoho let po jejím vydání.

Recenze (0)

Uživatel ještě nevložil žádnou recenzi...

Popisy her (0)

Uživatel ještě nevložil žádný popis hry...

Vybíráme z Bazaru

Gloomhaven: Lví chřtán
Gloomhaven: Lví chřtán
Akt. cena: 510 Kč
Končí za: 1 den

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas