T.I.M.E Stories - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 4
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 90 min
Herní svět: Současnost
Herní kategorie: kooperativní
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
ADC Blackfire Entertainment - logo
Autoři: Manuel Rozoy
Rok vydání: 2015
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Spoiler! Konec cyklu

Dohrál někdo první cyklus? Jak se vám líbil konec? Pro mě to bylo velké zklamání. Jednotlivé příběhy byly super. Líbilo se mi, že každý byl trochu jiný a využíval nějakou novou mechaniku. Ale ten příběh v Agentuře byl takový zvláštní a navíc když přestali dávat na stránky debriefingy co se v agentuře děje, tak to vlastně moc nedávalo smysl.

Plánuje někdo pokračovat v dalším cyklu?
30.12.2019 15:20:13

Coewolf - no spoiler
Dalsi cyklus tak nejak stagnuje mi prijde, nebo je tam uz vice scenaru? Matne si vzpominam, ze byl oznamen prvni (snad ani nevysel) a hlavne se tvurci rozhodli pro zmenu principu vydavani rozsireni.

Popravde jsem hral jen dva scenare a jestli je nejaky flavor kolem netusim, ale jako takove mi do sebe nezapadaji. Coz mi osobne ale nevadi, protoze i jako samostatne hry mi to prijde super.

EDIT:
Tak to vypada, ze z modreho cyklu jsou dva scenare venku...

30.12.2019 18:53:21 | Upraveno autorem (porovnej)

Závěr bílého cyklu a 2. sezóna
Ahoj. My jsme první cyklus dohráli komplet. Obecně mi přijde, kvalita rozšíření časem mírně stoupala, ale musím souhlasit s Coewolfem, že závěr celého příběhu, tedy Agentura vs. Elois vs. Syaans a rozuzlení se hrubě nepovedla. Za mě taky rozčarování, finále celého cyklu si rozhodně zasloužilo víc.

Nějak po Vánocích jsme dohráli Hadal Project, což je první rozšíření druhé sezóny - a v podstatě spokojenost.

Změny mezi první a druhou sezónou jsou poměrně velké. V S2 už v podstatě není systém opakování runů. Do hry bylo zavedeno univerzální "platidlo", takové modré krystalky, (říká se jim Azrak, nebo tak nějak podobně), které do určité míry reprezentují Váš čas. Platíte s nimy za přestup mezi lokacemi, za některé akce a v případě, že máte rozšíření Experience, i za levelování postav. Velmi zjednodušeně lze řící, že čím méně jich na misi spotřebujete, tím lepší budete mít na konci skóre.
Důležitá změna je také to, že každé rozšíření je samostatně hratelné.

První scénář - Hadal Project - se odehrává na potopené Atlantidě a je docela dobrý. Hra má ale neuvěřitelně zpackaná pravidla, takže se obrňte trpělivostí, než to celé rozběhnete.

23.1.2020 16:35:48

Vybíráme z Bazaru

Discoveries: The Journals of Lewis & Clark
Discoveries: The Journals of Lewis & Clark
Akt. cena: 750 Kč
Končí za: 1 den

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas