Sky Team - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 2
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 20 min
Herní svět: Současnost
Herní kategorie: kooperativní
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
ADC Blackfire Entertainment - logo
Autoři: Luc Rémond
Rok vydání: 2023
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Manévry - aktuální poloha

Zdravím. Měl bych dotaz k manévům případně k větru (tam jsem se ještě herně nedostal, ale předpokladam, že dotaz bude stejný). 
Když mám nařízený manévr (tzn. musím třeba mít náklon o 2 pole doleva) znamená to, že musím být takto nakloněn ve chvíli kdy posunuji vyznačený manévr na ukazateli přibížení na aktuální polohu a udžet toto naklonění tak dlouho, dokud manevr na aktualní poloze setrva tzn. neposunu ukazatel přiblížení zase dál. Je to tak? Chápu to správně?

4.4.2024 09:00:03

Naklonění se kontroluje jen při posunu, takže pokud se v dalším kole neposuneš, tak to naklonění splňovat nemusíš.

4.4.2024 09:13:27

Náklon letadla musí být v rozmezí vyžadovaného náklonu na ukazateli přiblížení v okamžiku, kdy obrázek vyžadovaného náklonu na ukazateli přiblížení “mizí” při pohybu pod desku.

Tzn. pokud jsem na políčku, na kterém je obrázek vyžadovaného náklonu, tak se to ještě nekontroluje, dokud neudělám pohyb a obrázek vyžadovaného náklonu nezmizí pod deskou.

4.4.2024 09:19:20 | Upraveno autorem (porovnej)

Ano, je to, jak píše kbjz. Je tam jediný rozhodný moment, a to ta chvíle, kdy to políčko s piktogramem manévru zasouváš pod desku.

Hezky se s tím dá spekulovat, protože když máš ten žádaný náklon už na začátku tahu, kde hodláš ten posun provést, může být fajn dát dřív obě kostky na motory a pohnout se, a až pak na náklon, který tím pádem nemusíš už tolik řešit.

4.4.2024 10:16:58

Vybíráme z Bazaru

Bot factory CZ
Bot factory CZ
Akt. cena: 900 Kč
Končí za: 4 dny

Offcanvas