Marvel: Remix - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 6
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 20 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: karetní hra
Čeština: v balení hry
Vydavatelé: REXhry
Broadway Toys LTD
WizKids
Autoři: Bruce Glassco
Rok vydání: 2022
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Promo Squirell

Není promo karta squirell, která maže texty všem padouchám a negativní hodnoty mění na kladné trošku rozbitá? POkud mám od začátku, beru jen nudně padouchy a většinou vyhraju?

21.7.2023 08:22:20

jako nie vždy vyhrava

ja som s nou prehral s prehladom,

ked kombiš tak vykombiš vela,… niekedy

a niekedy aj nie

podľa toho ako ti sa to zbehne,..

21.7.2023 15:21:12

Podle mě bys touhle strategií nevyhrál. Základní hodnoty padouchů by ti na výhru nestačily, navíc bys potřeboval hrát alespoň pětkrát, abys vůbec dostal samé padouchy na ruku a nemohl by sis vybírat. Ti mínusoví navíc v tomto případě nejsou žádná výhra, jsou mínus málo, tudíž plus málo…

Vzato kolem a kolem budeš mít problém z těch padouchů vydyndat stovku, většinou to nezvládneš - průměrná hodnota padoucha bez dalšího bude odhadem nějakých 14 bodů (nepočítal jsem to, tahám to cca z hlavy, možná to bude i míň). Nahraješ asi slušnej výsledek, ale někdo kdo bude stavět komba tě podle mě docela snadno porazí…

CEO REXhry a PlanetaHer.cz

24.7.2023 15:44:51

Nejspíš nejvyšší možné skóre za Squirrel Girl + ruka padouchů je 107. To není málo, v průměru má hra kolem 80-90 bodů a přes 100 považuji za solidní výsledek, který by v nemalém množství her vyhrál. Jak ale píše aneken - kombící ruka dá výsledky mnohem vyšší (při hře se v lepších dnech pohybujeme kolem 120-130, osobně mám rekord 159, teoretické nejvyšší skóre je nejspíš 175, viz můj příspěvek zde v diskuzi).

Rozhodně největší problém ale je, že je to optimální a teoretické skóre pro SG. Reálná šance, že to tak přijde, je mizivá - svorně by bylo nutné tahat pouze padouchy (což nikdo nedělá) a museli by přijít ti s nejvyšším základním skóre.. a to se při hraní nedá stihnout. Reálně se dá v běžné hře se SG nahrát tak těch 70-80 bodů… a o to po pár partiích nikdo nestojí a všichni míří výše. Je to vtipná a tematická karta, ale při hře už si ji nebereme a máme ji vyřazenou. Bylo by fajn ji běžne kombinovat v ruce napříkald se Selene, Magnetem, nebo třeba Helou, jenže na to jí chybí nějaké symboly (aby se dále kombila a vyplatila) a k tomu má moc nízkou základní hodnotu.

_____________________________

Pro zajímavost ta 107 ruka by byla:

Squirrel Girl - 1

Selene - 25

Hela - 18

Magneto - 17

Juggernaut - 16

Loki - 15

Baron Zemo - 15

(patnáctek je víc, možno vyměnit)

3.8.2023 12:07:46

Vybíráme z Bazaru

Circadians: First Light - ve folii
Circadians: First Light - ve folii
Akt. cena: 900 Kč
Končí za: 5 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas