Labilní jednorožci pro děti

xxxxxooooo hodnoceno 2x (Seznam vlastníků)

Labilní jednorožci pro děti - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 6
Doporučený věk: od 6 let
Herní doba: 45 min
Herní svět: Fantasy, Zvířátka
Herní kategorie: karetní hra, párty hra
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
ADC Blackfire Entertainment - logo
Autoři: neuvedeno
Rok vydání: 2021
Sdílej: Facebook

Popis hry

Upravit

Vstupte do kouzelného světa Labilních jednorožců plného záhadných kouzel a kouzelných postav. Ačkoli se to na první pohled nezdá, nejde o obyčejný svět her a pravidel. Namísto toho se ocitnete v příběhu plném barevných jednorožců a jejich kouzelných dovedností. Otevřete bránu do této pohádkové říše a připravte se na dobrodružství, které vás zavede do tajemných koutů jednorožčího světa.

V této karetní hře se hráči stanou kouzelníky, kteří získávají jednorožce, využívají magické schopnosti a překáží ostatním hráčům. Vaším cílem je stát se vítězem, a to tím, že jako první nasbíráte sedm jednorožců do své stáje. Každý jednorožec má své vlastní jedinečné vlastnosti a schopnosti, což činí hru zábavnou a plnou strategických rozhodnutí.

Příprava hry:

Hra Labilní jednorožci pro děti je určena pro 2 až 6 hráčů ve věku od 6 let. Při přípravě hry se rozdají karty s jednorožci, kouzly a dalšími herními prvky. Každý hráč získá svůj vlastní balíček karet a je připraven vyrazit do magického světa. Pravidla jsou pochopitelná, což zaručuje rychlý a bezproblémový start.

Průběh hry:

Během hry hráči budou postupně získávat jednorožce, což je klíčový prvek k dosažení vítězství. Tyto jednorožce mohou využívat k vytváření kouzel a blokování karet svých soupeřů. Taktika a strategie jsou nezbytné, protože každá karta a každý jednorožec může změnit průběh hry. Můžete být kouzelníkem, který spoléhá na své schopnosti a strategii, abyste dosáhli svého cíle.

Konec hry:

Hra končí, jakmile jeden z hráčů nasbírá sedm jednorožců do své stáje. Tímto se hráč stává vítězem a může slavit své vítězství v kouzelném světě Labilních jednorožců. Pravidla jednoznačně stanovují, kdy a jak se hraje, což zajišťuje férový průběh hry a spravedlivé určení vítěze.

Autor: Zanty

Další názvy této společenské hry

Vybíráme z Bazaru

Odhodlaní: Normandie
Odhodlaní: Normandie
Akt. cena: 510 Kč
Končí za: 5 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas