ISS Vanguard - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 4
Doporučený věk: od 13 let
Herní doba: 120 min
Herní svět: Sci-fi
Herní kategorie: kooperativní
Čeština: vydání ohlášeno
Vydavatelé:
Albi - logo
Autoři: Krzysztof Piskorski
Marcin Świerkot
Michał Oracz
Paweł Samborski
Rok vydání: 2021
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

znovuhratelnost

Prosím pěkně, jak to vidíte se znovuhratelností kampaně? Případně, jsou tam i scénáře, které se dají odehrát zvlášť? Nebo jednou zahraji kampaň, poznám příběh a hra jde do police k zaprášení.

23.9.2022 17:39:13

Záleží, co k znovuhratelnosti potřebuješ. Hlavní příběh se měnit nebude (i když určitě budou různé konce), ale scénáře mají různé volby, jejich průběh se může větvit, vývoj posádky a lodi můžeš mít odlišný…i tak budou lidi rádi, když to dohraji komplet aspoň jednou.

23.9.2022 20:05:51

Podle mne je obsahu tolik, že i jednou vše projít znamená věnovat hře víc času, než většině jiných (vím, je to hodně individuální… píšu ze svých zkušeností).

Jen v základu je 20 scénářů, tzn. nějakých 40-60 hodin (v mém případě možná ještě více). Nemluvě o SG a další kampani Deadly Frontier.

Dovedu si představit, že po letech, až zapomenu podrobnosti příběhu a scénářů, se ke hře znovu vrátím na druhý průlet. Nicméně kouzlo těchto kampaňových her (TG, Etherfields) podle mne nespočívá v tom hrát nějaký scénář stále dokola, ale rozkrývat a psát příběh a cítit ten kontinuální progres a návaznosti jednotlivých rozhodnutí.

29.9.2022 13:52:33 | Upraveno autorem (porovnej)

V krabici jsou krom kampane take dva samostatne scenare. Jeden ciste solo a druhy pro 1-4 hrace. Ani jeden jsem zatim nehral, takze kvalitu nemuzu posoudit. 

Co se tyce kampane, tak se jedna o ciste linearni zalezitost a ikdyz se obcas najde moznost volby, ktera ovlivni nejakou udalost v budoucnosti, vzdy se jedna o malickost (schazi mi do konce kampane dva scenare, takze mozna jeste prekvapi :-) ). Na rozdil od TG, kde jste na prvni pruchod minuli velke kusy pribehu. 

Na druhou stranu je hra natolik rozsahla, ze za nejaky cas nebude problem si ji dat znovu. Ikdyz bude clovek ochuzen o prekvapeni, detaily zapomene. 

 

1.10.2022 20:10:58

Vybíráme z Bazaru

Bang! Duel
Bang! Duel
Akt. cena: 300 Kč
Končí za: 5 hodin

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas