Gloomhaven: Buttons & Bugs

oooooooooo hodnoceno 0x (Seznam vlastníků)

Gloomhaven: Buttons & Bugs - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 1
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 30 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: karetní hra, vývoj postavy, strategická, RPG
Čeština: není
Vydavatelé: Cephalofair Games
Autoři: Joe Klipfel
Nikki Valens
Rok vydání: 2024
Sdílej: Facebook

Popis hry

Upravit

Stíny temnoty se vinou kolem opuštěných chodeb, v nichž sídlí tajemství a nebezpečí! Ztracené vědomí minulých hrdinských činů opět probouzí duše v tomto zapomenutém kraji, zatímco přízraky minulosti přicházejí na povrch.

V čisté sólovce Gloomhaven: Buttons & Bugs se hráč ocitne v kůži mladého dobrodruha toužícího po slávě a hrdinských činech. Cílem je přesvědčit samotářku Hail, aby vaši očarovanou, zmenšenou postavu vrátila zpět do původní velikosti, a zároveň objevit tajemství Křivé kosti, které může změnit váš osud.

Příprava hry:

Příprava začíná výběrem postavy a přípravou herních komponent, včetně karet schopností a miniatur. Poté se vybírá scénář, který bude hrán, a prostředí hry, které se sestavuje podle instrukcí. Nepřátelé jsou umístěni na herní plán. Symboly stavů jsou umístěny vedle herního plánu pro snadný přístup během hry. Po dokončení přípravy se hráč ponoří do světa Gloomhavenu a čelí výzvám, které ho čekají.

Průběh hry:

během každého scénáře se hráč postaví proti jednomu nebo více nepřátelům využívajících zjednodušené akce. Hrdina má k dispozici čtyři dvojstranné karty schopností, které mohou být použity dvakrát před odložením. Útoky jsou řešeny pomocí kostky ve spojení s tabulkou modifikátorů, obě mohou být v průběhu kampaně vylepšeny. Hráči musí efektivně využívat schopnosti svých postav a takticky plánovat své tahy, aby porazili nepřátele a dosáhli cíle scénáře. Jak postava stoupá v úrovních, může zdokonalovat své dovednosti a stát se ještě silnější, což přináší nové možnosti a další zábavu do hry.

Konec hry:

je dosažen úspěšným splněním cíle daného scénáře, jako je například proniknutí do Křivé kosti nebo poražení klíčového nepřítele. Po dosažení konce scénáře hráč může pokračovat v kampani, postupovat v úrovních a čelit novým výzvám a nástrahám v miniaturním světe Gloomhavenu.

Autor: Auguron

Vybíráme z Bazaru

Dead of Winter
Dead of Winter
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 4 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas