Discordia - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 4
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 90 min
Herní svět: Starověk
Herní kategorie: strategická
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
TLAMA games - logo
Autoři: Bernd Eisenstein
Rok vydání: 2022
Sdílej: Facebook

Popis hry

Upravit

První města na Rýnu vznikla z římských základen chránících hranici s Germánií. Vaším úkolem jakožto správce jednoho z těchto měst je co nejlépe ho rozvíjet a zároveň bránit před germánskými kmeny. Císařovna Agrippina a její syn Nero zkontrolují vaše počínání a vyznamenají nejúspěšnějšího správce.

Ve hře Discordia rozvíjíte své město budováním farem, kasáren, obrany, přístavů a trhů a obchodováním s loděmi. Využívejte výhodně své námořníky, vojáky, obchodníky a zemědělce, plňte nařízení a zajišťujte si privilegia – vždy jednejte opatrně, aby vaše město nerostlo ani příliš rychle, ani příliš pomalu. Budete mít na konci čtvrtého roku nejlépe rozvinuté město, nebo se vám podaří zapůsobit na císařovnu dříve a vyhrát hru předčasně?

Discordia je strategická hra s mechanikami draftování kostek, výběru akcí a závodu. Hru totiž může ukončit kterýkoli hráč tím, že najde uplatnění pro všechny potenciální obyvatele vašeho města. Na tom jediném záleží. Ve hře tedy nesbíráte žádné body, ale optimalizujete růst vašeho města.

Autor: Mirda-ta

Rozšíření hry (1)

Discordia: Magna (2023)

Popis ještě nebyl vložen.

rozšíření 1 - 4 hráči

Celkové hodnocení: oooooooooo (hodnoceno 0x)

Vybíráme z Bazaru

Living Planet
Living Planet
Akt. cena: 450 Kč
Končí za: 5 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas