Archa Nova - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 4
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 150 min
Herní svět: Zvířátka
Herní kategorie: karetní hra, ekonomická
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
MindOK - logo
Autoři: Mathias Wigge
Rok vydání: 2021
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Sleva díky sponzorské zoo

Jak chápete slevu díky sponzorské zoo? 
My to hrajeme tak, ze když je na kartě podmínka sponzorské zoo, tak v tu chvíli se “aktivuje” sleva na daný kontinent, sčítá se konkrétní kontinent po cele zoo a tolik x3 je sleva

V pravidlech je to ale celkem nejasné. Jde to také chápat tak, ze když mám sponzorskou Zoo Afriku a jdu stavět zvíře bez jakékoliv podmínky a je z Afriky tak mám na nej slevu -počet symbolu Afriky po cele Zoo x3 


Jak jste to pochopili vy? Diky

27.3.2024 00:27:15

"Partnerská zoo ulehčuje získání zvířete pocházejícího z příslušného kontinentu – za každý symbol kontinentu na kartě zvířete, jehož odpovídající partnerskou zoo máte, získáte slevu 3 p."

Že máte počítat symboly na kartách zvířat po celé zoo, se nikde nepíše... Jde o symbol kontinentu na právě vykládané kartě zvířete. Tzn. pokud máte třeba "žlutý kontinent" a vykládáte zvíře, které má v pravém horním rožku jeden žlutý symbol kontinentu, tak máte slevu 3 peníze.

 

Pán her - Nový Jičín

27.3.2024 01:58:39

Podmínka sponzorské zoo je jen podmínka - máš tuto partnerskou zoo? Můžeš zahrát, nemáš = nemůžeš zahrát. Sleva -3 je jak už bylo řečeno vždy za počet symbolů stejného kontinentu v pravém horním rohu karty zvířete.

27.3.2024 08:03:40

Vybíráme z Bazaru

Descent Hiers of blood
Descent Hiers of blood
Akt. cena: 300 Kč
Končí za: 7 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas