Zábava na oslavu narozenin pro 30-50 lidi?

Jedná se o oslavu v soukromém salónku restaurace, půjde o 30-50 lidi ve věku 20-65 let.

Máme za úkol vymyslet nějakou zábavu.

Jediné co nás napadlo je kvíz - rozdělení do skupinek a Kvízové otázky.

Máte nějaké další nápady? Nemusí a vlastně spíše by ani nemělo jít o deskové hry, ale něco na zabavení pro všechny generace.

 

Ps: Jde o oslavu 50. narozenin naší mamky.

Moc díky!

7.3.2024 17:31:26 | Upraveno autorem (porovnej)

By som vyskúšal Kartografov, je to jednoduchá zakreslovacia hra pre takmer neobmedzené množstvo ľudí. Je len potrebné mať dostatok zakreslovacích hárkov a nejaké písacie potreby. Tie sa za lacný peniaz dajú kúpiť v obchoďákoch s “vetešou” ako Tedi a podobne.

7.3.2024 18:57:50

tak dá se pak třeba něco ve stylu 12 měsíců s novomanželi jak je svatební hra - sice to máš jen pro 13 lidí, ale ostatní se celkem dost baví vždy jejich výkony a ne všichni se chtějí účastnit :-)

jinak mě napadlo něco podobného, ale s ochutnávkou naslepo a poznáváním, opět by to bylo pro pár vybraných, ale pokud by zbytek věděl co ten člověk dostává ochutnat a slyšel jejich špatné tipy, tak se asi taky nasmějí :)

jinak tak velký kolektiv nějak zapojit to je opravdu těžké a ten kvíz je takový nejmíň násilný (můžete ve stylu hospodského kvízu, stoly nebo skupinky společně proti sobě..) a nebo pak je poznávačka tzn vytvoříš seznam otázek, kdy na každou otázku je odpovědí někdo nebo několik z hostů (například kolik tu máme doktorů, Kdo s oslavencem zažil…) atd..

7.3.2024 19:42:57 | Upraveno autorem (porovnej)

A co striptérku? :-)

A teď vážně: podle mne fakt asi nějaký druh kvízu po skupinkách. Nám se pro velkou skupinu osvědčila taková ta hra, kde se řeší přesně to ve stylu kolik doktorů (ale vtipnější) ale chce to přípravu, kterou jsme měli - tj. dotazník před hrou (popř. před akcí - tak jsme to řešili my - mail s dotazníkem, na kterej musí ale všichni kdo se účastní odpovědět. Byla to týdenní dovolená s bandou lidí který se znají) vyhodnocení je pak rychlý a nezdržuje. Ale nevím nakolik to jde v té vaší bandě zvládnout. Ale baví se u toho děti i dospělí…

Pokud se vám zdá situace zcela bezvýchodná, vzpomeňte si na humry v akváriu na palubě Titaniku...

8.3.2024 00:16:29

Super je neco jako bingo. Vytiskla bych ve wordu nejake tabulky, kazdy at si tam dopise cisla podle sebe (třeba 1-100), a pak nechala hosty losovat postupne cisla. Vitezi bych dala cokoladu nebo vino, zalezi 

Pokud se bojite podvadeni, tak normalne predtistena cisla, ale s tim bude vice prace. Max bych natiskla nejake pro starsi., Ale musí to být velké. Jinak já bych dala, ze se nepocitaji preskrtnute cisla nebo max jedno, kdyby se nekdo fakt spletl.

8.3.2024 08:04:54 | Upraveno autorem (porovnej)

Na táborech jsme měli pro případ, že by nám nepřálo počasí připraveno pár her, které se daly hrát pod střechou.
Měli jsme připravený Videostop. Odstupňovaný podle věkových kategorií.
Otázkou je, kolik máš času na střih klipů a vymýšlení otázek.

Zkoušeli jsme i Chcete být milionářem (jen pro ty nejstarší), kdy se z oddílu/skupiny vybral vždy nějaký zástupce a ten odpovídal na otázky.

Samozřejmostí byl i kvíz, kde se otázky točily kolem tábora a vedoucích.
Dneska, pokud máš ve svém okolí někoho, kdo moderuje hospodské kvízy, tak by ti mohl půjčit některé ze starších kvízů ;-)

Bingo je dobrý nápad. My ho teda většinou hrajeme o peníze (o drobné). Máme hrací kartičky s čísly 1-90.
S generováním si moc hlavu lámat nemusíš, Excel to zvládne za tebe.

8.3.2024 10:14:14

@DoubleM Pokud dotaz není primárně na deskovky, prosím příště směřovat ho do fóra Ostatní témata (kam bude v brzké době přesunut). Děkuji.

--
admin popisů a recenzí her ZH, překladatel FitB a REXher

8.3.2024 10:16:34

Vybíráme z Bazaru

Zima Mrtvých: Cesty osudu
Zima Mrtvých: Cesty osudu
Akt. cena: 1150 Kč
Končí za: 1 den

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas