ukládání zajímavých diskuzí

Zde na zatrolenkách je spoustu zajímavých diskuzí, které kolikrát nejde přečíst najednou, případně bych se rád k některým vracel zpět. Problém je, že si za nějakou dobu nevzpomenu, kde jsem to četl a již nemůžu příslušný komentář najít. Je možné u celých diskuzí, resp. u jednotlivých příspěvků nastavit sledovat/uložit? Něco podobného je např. na youtubu - uložit do, přehrát později apod.
Notifikace asi dle mého slouží pro informování při vložení nového příspěvku. Pokud to systém umí, prosím o radu, jak si to nastavit. Díky.

23.1.2024 10:13:47

To by se mi taky hodilo. Nějaký soukromý seznam uložených odkazů na konkrétní diskuze.

Mohl by to být seznam uložených odkazů nejen na diskuze, ale i na ostatní zdejší položky. Zajímavé články, informace, novinky atd. Myslím, že by nebyl problém nějaký takový uživatelský seznam odkazů udělat. Nebo se mýlím? Myslím, že by to bylo hodně užitečné, protože když chci něco zajímavého, co jsem už dříve četl, zpětně vyhledat, tak je to horor a z 90% to už nenajdu.

23.1.2024 10:27:40 | Upraveno autorem (porovnej)

Rozhodně si u každé diskuze můžeš zaškrtnout v roletce “Akce” možnost “Sledovat”. Výhledově bychom chtěli zpřístupnit nějaký “manager” tohoto odebíraného obsahu, takže by to mohlo sloužit i takto (do střev přímo nevidím, ale v databázi musí být nějak uloženo, že obsah sleduješ, takže je to asi momentálně to nejbližší, co máme k propojení uživatele s konkrétním vláknem). Pokud ti teda nevadí, že by ti chodily průběžné notifikace, když se v tom vlákně bude něco dít.

--
admin popisů a recenzí her ZH, překladatel FitB a REXher

23.1.2024 11:30:17

@Kew a jakým způsobem se dostanu ke “sledovaným” článkům/diskuzím, pokud tam nedošlo k přidání nového příspěvku? Chci se k němu pouze z libovolného důvodu vrátit/pokračovat ve čtení.

23.1.2024 12:07:23

@stubby Ano, to zatím bohužel nejde, ale jak říkám, pokud si dáš Sledovat, minimálně si to zapamatuje systém za tebe. Zkusím Diovi navrhnout, aby v nějaké rudimentální formě ten systém správy odběrů otestoval…

--
admin popisů a recenzí her ZH, překladatel FitB a REXher

23.1.2024 12:10:52

Samozrejme, ze to jde resit externe - zkopirovanim linku.
lze si vytvorit i seznam s vlastnimi poznamkami.

Ale prijde mi to jako trochu drbani pres hlavu.
Uz delsi dobu jsem navrhoval a mnozi dalsi take, ze by se v systemu, krome ruznych vlastnich seznamu her, hodilo neco jako poznamkovy blok. Fungoval by pod profilem a mohl bych si tam zapsat - co me zajima, na co se chci kouknout atd. vsak vite
A kdyby byla moznost napr zalozek (udelat zaznamy podle vlastniho rozdeleni), to uz by byl radnej vodvaz :-).
Uvidime zda a co pujde/nepujde ….

 

 

---------------------------------
Dobro je prisjetiti se da prividno prav put prema cilju predstavlja u stvari pravodlivo krivudanje 
- Je dobré si uvědomit, že zdánlivě pravá cesta k cíli je ve skutečnosti zatáčkou doprava. 
==================
x - Everything is nothing - x

24.1.2024 01:02:34

@Kew Tak sledování je trošku něco jiného a notifikace mne spíš otravují než bych je používal. Spíš by mi vyhovovalo sám si uložit nějaké zajímavé diskuze, informace, články, vybranou poštu přímo tady v systému zatrolenek, abych se k nim mohl třeba za rok za dva vrátit. 

24.1.2024 07:49:31 | Upraveno autorem (porovnej)

@kren Tak pak asi doporučuju uložit do záložek v prohlížeči :)

--
admin popisů a recenzí her ZH, překladatel FitB a REXher

24.1.2024 10:38:37

@Kew To samozřejmě jde, ale má to spoustu nevýhod

  1. Je to mimo prostředí Zatrolenek
  2. Automaticky se tam nevyplňuje název, takže odkaz “https://www.zatrolene-hry.cz/zpravy/1124632/” mi buď nic neřekne nebo musím u každého odkazu přepisovat název
  3. Nemá to podporu typu odkazu
  4. … a tak bych mohl pokračovat

Ideálně bych si představoval univerzální zatržítko v diskuzi, novinkách, soukromých zprávách atd. Které by mi vytvořilo pro můj uživatelský účet propojení s nějakým uživatelským seznamem, který by byl strukturovaný podle typu odkazu. 

Ale na Zatrolenkách jsou asi důležitější věci na práci, takže to berte jen jako inspiraci, kdybyste někdy tvořili něco, co by se dalo pro tohle využít.

24.1.2024 11:53:38 | Upraveno autorem (porovnej)

Vybíráme z Bazaru

Pandemic Legacy Season 1 Red (ENG)
Pandemic Legacy Season 1 Red (ENG)
Akt. cena: 1500 Kč
Končí za: 4 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas