Systémová chyba

Ahoj, emailovou adresu jsem neměnil, přesto se mi začala objevovat hláška Tvůj email "?????@seznam.cz" nebyl ověřen. Některé funkce nejsou dostupné! Nastavení emailu s více informacem

nechal jsem si poslat aktivační email, přišel, potvrdil jsem, přihlásil jsem se a stále hláška přetrvává, má někdo podobný problém? 

S pozdravem,
Pavel

24.4.2024 16:43:48 | Upraveno autorem (porovnej)

Zvláštní. Sice jsem drobnost v této oblasti nasazoval, ale tohle by to dělat nemělo. Mrknu, díky moc za upozornění.

24.4.2024 19:14:29

AHoj mám problémy dva ten druhý byl asi na mé straně, už jsem ho odstranil maily ze zatrolenek už mi do spamu nechodili, nevím jestli já jsem neudělal chybu a hromadně jsem místo přečtení nedal přesun do spamu, ale odstranil jsem upozornění mi dnes přišlo do příchozí pošty, ale furt mi to i hlásí, že bot je ve spamu, ale už jsem i kontroloval blokované adresy nebo co jdou do spamu a trolbot je povolený. 

Každopádně díky moc :) dám pak vědět pokud to zmizí. 

 

24.4.2024 19:20:47

@xDante1986 Ahoj, tak jsem prozkoumal tvůj účet a skutečně byl problém v tom “varování”, že nejde doručovat emaily na tvoji adresu. Vzhledem k tomu, co píšeš výše, jsem to již odblokoval.

Obecně se postupně více a více chceme bránit účtům, které používají emailové adresy, které nejsou funkční (z různých důvodů). Nově takové účty považujeme za účty základní úrovně a s tím souvisí i nedostupnost některých funkcí. Postupně chceme určitě poskytovat služby pro registrované pro lidi, kteří to myslí vážně a nebojí se vystoupit z internetové anonymity aspoň vůči adminům. Obecně se bohužel ukazuje, že anonymizační taktiky používají hlavně (neříkám pouze) lidé, kteří mají nekalé záměry (spamovaná diskusí "výhodnými" půjčkami nebo podivně přihazovat v Bazaru a pak to neřešit a tak).

24.4.2024 19:39:10

Díky moc, u mě vše vyřešeno a zmizelo to :). 

Pavel

24.4.2024 21:10:34

Ahoj, mě se děje uplně to samé, píše mi to že prý mám přeplněnou schránku, a že musím aktivovat účet respektive, že nemám ověřen email, což není pravda, maily mi chodí ostatní. A aktivovat účet nejde ani když si zadám zaslat aktivační mail. Pořád to na mě svítí při každým nalogování.

25.4.2024 09:55:25 | Upraveno autorem (porovnej)

@Edison Měl bys mít účet taky v pořádku. Z tvé emailové adresy se nám vraceli v jeden čas emaily jako nedoručitelné (tuším z důvodu přeplněnosti emailové schránky). V takové situaci se zobrazuje docela velká červená hláška na všech stránkách. A od včera jsme zavedli, že nefunkční emailová adresa (klidně i dříve ověřená) sníží úroveň účtu na základní až do vyřešení tohoto problému. Bohužel sem tam to uživatelé “zneužívají” a bohužel bývají pak nekontaktovatelní, což pak způsobuje různé komplikace (třeba právě v Bazaru a tak).

25.4.2024 17:34:23

Aha tak to netuším to byla asi nějaká chybka u centrumu, protože schránku mám asi tak plnou z 1% :) ale děkuji moc vše vyřešeno.

26.4.2024 08:39:55

@Edison Ono je i otázka, jak dlouho to tak bylo nastavené a jen ti ta velká červená hláška nevadila ;-). Každopádně ona mimo jiné způsobuje i to, že Zatrolenky přestanou na daný email posílat víceméně všechno (krom pokusu o případný reset hesla), protože to často nemá smysl a jen plevelíme internetový provoz dalšími zbytečnými emaily. Což fakt není náš cíl.

26.4.2024 11:54:04

máš pravdu svítilo mi to tam dlouho a neřešil sem to právě proto že mi mail normálně jel, ale ta verifikace to už sem se raději ozval, díky za vyřešení

27.4.2024 06:42:34

Vybíráme z Bazaru

Donuty
Donuty
Akt. cena: 240 Kč
Končí za: 1 den

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas