Synchronizace sbírky a odehraných partií mezi ZH a BG Stats

Nestálo by za zvážení oslovení vývojářů BG Stats a umožnění synchronizace partií a sbírky mezi aplikací a zatrolenkami? Chápu, že většina práce by pravděpodobně byla na straně ZH (vytvoření API), na druhou stranu by to mohlo vést k tomu, že na ZH bude daleko více záznamů partií, než dosud. Kromě BGG aplikace podporuje synchronizaci ještě s NemeStats, tak by se přidání dalšího zdroje/cíle nemuseli bránit. Možná by i stálo za to vyhradit na to část financí z mecenášství?

Nevím, jak to mají ostatní hráči, ale mě zaznamenávání partií v BG Stats vyhovuje daleko více, než přes stránky Zatrolených Her a pak už jsem líný je sem přepisovat. Sbírku her mám také pravděpodobně aktuálnější v aplikaci, než na ZH, protože tam ji aktivně využívám.

7.2.2024 16:41:52 | Upraveno autorem (porovnej)

Díky za post a 100% se podepisuju. 

Partie jsem si začal zapisovat zde. Ale upřímně mě to brzo pustilo a nevyhovovalo mi to úplně. BGG Stats používám velmi rád.

Psát si vše dvakrát / na dvou místech? To určitě ne… Ale kdyby byla možnost synchronizace, rád to sem přihodím. Třeba by tu taky vznikly zajímavé statistiky komunity. 

7.2.2024 16:50:03

Několikrát jsme toto v administrátorském týmu probírali, ale erudovaný komentář k tomu může dát jedině @Zeus 

Já osobně také používám BGG stats…

7.2.2024 17:27:59

Pardon, ale vůbec o tomto aktuálně neuvažuju.

7.2.2024 18:21:47

Ja stejne jako desitky lidi v mem okoli pouzivam pro zapisy nejakou aplikaci (vetsinou BGStats). Tyto aplikace maji automatickou synchronizaci s BGG. Nemel bych problem si zapnout synchronizaci s ZH, ale psat zapisy 2x rozhodne nebudu.

Je mi jasne, ze neni realne podporovat synchronizaci s X ruznymi aplikacemi. Navic by podporu museli dodelat vyvojari tech aplikaci. To se proste nejspis nikdy nestane.

Ale co je podle mne realne je podporovat synchronizaci zapisu z BGG sem na ZH (teoreticky by to slo i opacne). Protoze podle me BGG ma API ktere staci zavolat…

11.4.2024 09:57:06

Vybíráme z Bazaru

DIVUKRAJ FUNKARTY-AJ
DIVUKRAJ FUNKARTY-AJ
Akt. cena: 490 Kč
Končí za: 2 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas