SafeTrade

Používáte SafeTrade? Jak je to rychlé? Zajímají mě zkušenosti. Četl jsem v podmínkách, že služba v rámci ČR, SR je zdarma. Popravdě ještě jsem to nepoužil. Díky.

23.2.2024 09:03:22

f0x

Mecenáš trolíků

Když je SafeTrade povolen, použiji ho. Připsání peněz na SafeTrade účet je rychlé stejně, jako jakýkoliv bankovní převod peněz z účtu na účet.

ST účet je ve Fio bank, takže i záleží z jaké banky peníze posíláš (máš-li ho též u Fio či ne).

Za mě, ať je klidně ST jediná možnost, jak na bazaru provádět platby, nemám s tím problém.

 

23.2.2024 09:18:21

Obchodovala jsem přes ST jenom jednou, a rychlost mě překvapila. Do pár hodin od přijetí peněz na účet se to objevilo na ZH a vše šlo strašně rychle. 

Já sama to nevyužívám, ale pokud na tom někdo trvá, nemám s tím problém. 

23.2.2024 09:58:34

Mám bazar skóre 48 a ještě nepoužil. Na mém aktuálním inzerátu to mám zapnuté, tak možná budu mít své poprvé. ;-)

23.2.2024 10:06:12

Ja to mam zapnute porad. Par lidi to na muj inzerat pouzilo ale je to v mensine. Penize jsou na ZH ucte hned. 

23.2.2024 10:11:26

Po rozhovoru z Diem na Zatroconu to již nechávám svých inzerátů povolené. Platbu předem, nebo safetrade sám nevyžaduji pokud je kupujcí na první pohled v pohodě (mnoho pozitivních hodnocení).

edit: Zeus mi v zásadě osvětlil, že se již několikrát v bazaru vyskytli podvodníci. Safetrade zásadně zvyšuje důvěru a ochranu obou stran. Pochopitelně, kdo má desítky pozitivních, má tu důvěru tak nějak implicitně. Případné mínusy doporučuji rozkliknout a přečíst důvod. Občas jsou to malichernosti.

23.2.2024 10:21:46 | Upraveno autorem (porovnej)

Dávam to ako možnosť voľby. Je to dobré pre tých, čo kupujú zo zahraničia a majú problém s platbou. Safe trade to za nich vyrieši. Pár krát si kupujúci nevšimol, že je možnosť ST potrebné zvoliť včas a potom už bolo neskoro. Na tom by sa možno dalo niečo vylepšiť.

23.2.2024 10:46:14

Díky za pozitivní názory, těší mě, že to máme docela rozumně udělané :-). Jen pro zajímavost, příjem peněz je plně automatizovaný a mezi přijetím peněz na účet v bance a připsáním do našich systémů může být max asi 1-2 hodiny, protože se naši trolíci do banky chodí koukat 1x za hodinu a pak zas jiný trolík běhá jednou za hodinu a připisuje peníze do SafeTrade transakcí.

Vyplacení peněz už dělám ručně (systém mě “pouze” automaticky upozorní, že je něco k vyplacení), ale já jsem raději víc opatrný a zatím to dělám hodně manuálně a přitom to dost kontroluju. Jen teda zdá se, že si budujeme větší a větší důvěru mezi uživateli a těch SafeTrade transakcí fakt narůstá, takže budeme muset automatizovat i toho.

23.2.2024 21:10:19

Vybíráme z Bazaru

Star Wars: Jabbův palác (pouze rozbaleno + obaly)
Star Wars: Jabbův palác (pouze rozbaleno + obaly)
Akt. cena: 230 Kč
Končí za: 6 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas