Nefunguje přidávání fotek k inzerátům

Zkoušel jsem přidat fotku ke svému inzerátu, ale nedaří se mi to. Když fotografii prostřednictvím formuláře nahraji a dám “uložit”, vrátí se mi to po chvíli do počátečního stavu: nahráno, ale neuloženo. Vyzkoušeno na Firefoxu a Chromu.

9.1.2024 20:51:22

Díky za upozornění. Věřím, že to bude brzy v pořádku.

9.1.2024 21:07:11

To je zvláštní. Já vidím třeba u tvého (@Shark) inzerátu na Stezky slávy + karty Mimoni, že se ti včera přidat fotku do běžícího inzerátu podařilo. A v logu vidím, že vše probíhá korektně a nikde žádný error.

Mohl bys prosím poslat víc informací? Odkaz na inzerát, případně zda jde o nahrání fotek při vytváření inzerátu či právě doplnění do již běžícího atp. Konkrétní čas (cca na minuty), abych mohl hledat v lozích (nebo logách)?

10.1.2024 09:43:40

@Zeus Už také vidím, že se to přidalo. Šlo o přidání fotografie do stávajícího inzerátu, ale zatímco třeba přidání fotky do nového inzerátu či do recenze probíhá okamžitě, tady to vypadalo, jako kdyby se proces někde zasekl - prostě po nahrání obrázku a příkazu k uložení se mi po chvíli zpracovávání objevilo stejné okno, jako bych příkaz k uložení nedal (tj. obrázek je načtený a čeká na potvrzení). Ale snad to bylo jen delším “přežvykováním” v systému.

10.1.2024 11:22:41

@Shark Tohle je fakt divné, to by se opravdu mělo projevit okamžitě poté, co se formulář odešle a detail inzerátu se zobrazí znovu. Mělo by to být dost “sériově” udělené, že bys měl možná chvíli čekat, ale zobrazit by se to mělo hned po (případně pomalém) odeslání formuláře. Zvláštní… Kdyby se opakovalo, napiš, zkusil bych nějak navodit znovu a najít šotka.

10.1.2024 15:13:25

Vybíráme z Bazaru

Stezky slávy (nová ve folii)
Stezky slávy (nová ve folii)
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 5 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas