Jak dlouho se čeká na schválení popisu? A jak to funguje?

Jaká je běžná doba schválení popisu hry? A pokud není něco s popisem v pořádku, ozvou se admini autorovi textu a sdělí mu, zda a co má případně upravit?

Ptám se, protože jsem vložil popis k jedné hře 2. ledna (po pár dnech kdy nebyl schválený sem tam ještě udělal přes “upravit” nějaké menší úpravy). I tak to jsou skoro dva týdny a neobdržel jsem žádnou zpětnou vazbu, že by něco s popisem nebylo v pořádku, tak by mě zajímalo, jak to se schvalováním popisů funguje… Díky.

17.1.2024 10:02:49

Ahoj, popisy průběžně pročítáme, upravujeme a následně schvalujeme, případně vracíme (s komentářem) k přepracování. Děje se tak průběžně a samozřejmě ideálně tak, aby se na schválení popisu čekalo maximálně ty dva zmíněné týdny.

Počínaje listopadem se nám do konce roku popisy extrémně „urodily“ (částečně možná i z důvodu našeho podezření, že k některým mohly pomoct aplikace typu ChatGPT), a tak se čekací lhůta prodloužila, za což se omlouvám, jelikož to jde za mnou. I tak se ale daří průběžně relativně velký počet kousků průběžně schvalovat, což je samozřejmě možné sledovat i na titulce po vyfiltrování pouze popisů schválených za poslední dva měsíce, a tak se fronta zásadně zkrátila - předpokládám, že zrovna dnes by se na řadu měly dostat popisy ze začátku ledna a dál. Do konce měsíce pak plánuji opět „dotáhnout skluz“ na těch kýžených 14 dní čekání max. 

Díky moc za pochopení.

 

 

 

18.1.2024 09:40:27

Vybíráme z Bazaru

Hannibal
Hannibal
Akt. cena: 1830 Kč
Končí za: 19 hodin

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas