Chyba pri zadani hry v diskuzi

Jako prohlizec pouzivam Vivaldi (zaklad ma v Chrome)
Vzdy kdyz v diskuzi se snazim vypsat hru pomoci “#” tak se objevi, nastavi, ale zustane ohlaska - nenalezena zadna hra. A ta prekryva text dokud neukoncim odstavec. Ovsem ne Entrem (to skoci viz konec dalsiho odstavce)

Kdyz skocim na dalsi radek zmizi. Ovsem pokud bych chtel psat v ramci odstavce (tzn. s malym radkovanim - skocit na dalsi radek se SHIFTem), tak to naopak vse zapsane za mrizkou  zrusi a napise #nenalezena žádná hra 

Snad je to pochopitelne. Obrazek by napovedel vic …

---------------------------------
x - Everything is nothing - x

9.2.2024 19:45:00

Divné. Teď tohle píšu z Vivaldi a funguje mi to normálně. Co přesně zadáváš za to “#"?

Ona je teda dost zrada vůbec ten znak napsat, aniž bych chtěl napsat hru :). Ale povedlo se mi to.

9.2.2024 20:32:31

Radeji to ukazu na prispevku, ktery jsem psal
(1)+(2)+(3) - https://ctrlv.cz/CUUB
(4) - https://ctrlv.cz/P7bq
(5) - https://ctrlv.cz/pIjR

(1) To je odstavec, kdyz jsem napsal a pridal Spici bohove byla hlaska (4), ale pres cele psani na 2 radky takze byl text psany za SB v ramci odstavce zakryty.
(2) Odstup noveho odstavce. Kdyz jsem presel dal sipkama - OK, kdyz jsem presel dal ENTREM, smazalo se vse za nazvem hry, kdyz jsem presel dal SHIFT+ENTER, smazalo se vse vc. hry a naskocila tam (4)
(3) Kdyz jsem udelal SHIFT+ENTER jeste nez jsem zadal hru, tak mne to na dalsi radce odmitlo vyhledavani
(4) Nevim jestli jsi nedelal nejaky zasah, ale ted to prekazi jen na jedne radce (predtim jsem vzdy skocil sipkou mimo, abych videl co jsem napsal a pak skocil zpet a psal naslepo)
(5) Aby mohl byt Zakazany ostrov aktivni, musel jsem puvodni (3) zrusit, udelat novy odstavec a tam mrizku zadat a zaclo dohledani.
Snad to je na psane pochopitelne
Pozn: Ted to sice zlobi, ale ponekud jinak nez navecer ...

---------------------------------
x - Everything is nothing - x

10.2.2024 01:26:05 | Upraveno autorem (porovnej)

Ahoj, promiň, ale zaboha se mi nic z toho nedaří navodit :-(. Nemůžeš tak mít v prohlížeči nějaký plugin nebo nějaké nastavení soukromí, které s tím javascriptem může něco provádět? Tenhle editor už je prostě brutálně javascriptový, využívá externí knihovnu a kdo ví, co s tím můžou různé méně standardní konfigurace prohlížečů dělat :-(.

Mě se i Vivaldi v základním nastavení chovalo normálně (čistá nová instalace a pak nějaké základní nastavení soukromí → aspoň tuším, že to bylo nastavení něčeho takového).

10.2.2024 09:32:03

Je to mozny, ze tam zasahuje nejaky z plug-inu. Pokud Ti to nejde vyvolat, neni chyba v systemu, ale v mem"prijimaci".
Tak to se pokusim dohledat sam. To muze byt jen specificke nastaveni Vivaldi (hlasky Javascriptu apod.). Hlavne kdyz to nezlobi jinde …

Diky za cas a promin za zdrzeni
 

---------------------------------
x - Everything is nothing - x

11.2.2024 03:16:33

Dělá mi to úplně to stejné. Zkoušel jsem se to několikrát nasimulovat, abych to mohl předat k řešení, ale zatím bez výsledku. Dělá mi to na PC i NTB, obojí chrome (adblock+bitwarden). Bohužel je pak víceméně nemožné cokoliv napsat a musím přes notepad a schránku.

11.2.2024 12:29:31 | Upraveno autorem (porovnej)

@Zeus Šest týdnů klid, ale dnes se mi to stalo dvakrát. Jednou nechtěně při editaci starého příspěvku a psaní jména. Bohužel jsem klikem kamkoliv zavřel okno a tak to nestihl zaznamenat nebo otestovat. 

Zrovna když jsem vzdal pokusy to nasimulovat, tak se mi to stalo znovu; když jsem tě chtěl přidat do postu :D Alespoň to bylo mimo text.

https://youtu.be/WuV-gDRsvzI

EDIT: už to umím nasimulovat

26.3.2024 16:44:43 | Upraveno autorem (porovnej)

@jankie A mohl bys sem prosím přesně ten postup napsat? Dělá to jakákoli hra? Nebo jen to záludné “Undefined”? To nedefinované se mi asi nasimulovat podařilo…

Jinak ale daří se mi to vždy odstranit tak, že to potvrdím a pak smažu až po to “vězení” a tím se toho zbavím.

Ale je pravda, že znak “vězení” se nedá používat, protože to pak vnucuje nalezení hry, i když ji nechci. Nicméně moc netuším, jak udělat kód tak, aby poznal, kdy uživatel chce “vězení” bez hry a kdy naopak se hrou. 

A rovnou se omlouvám, ale přijde mi to asi tak okrajové (aspoň na základě informací co mám), že se spíš budu věnovat jiným věcem, co máme tu více tu méně rozpravované, ale přijdou mi podstatnější.

26.3.2024 22:13:55

Chtěl jsme to zkusit i na jiném PC. 

Já používám při psaní shift+enter i enter. A pokud po shift+enter začneš hned psát odkaz na něco (hra, uživatel), tak se spustí ta chyba. Možná ani nemusí být první znak.

Stačí otevřít nový příspěvek, shift+enter, napsat @Zeus, a potvrdit mezerou, enterem nebo myší. 




 

26.3.2024 23:42:52

@jankie Opravdu se zdá, že to nějak záhadně rozbije ten Enter s nějakou další klávesou. Na Macu to dělá i při Option+Enter. Záhada, ale aspoň už to dokážu nasimulovat. Díky moc za pomoc. Ale opravdu bohužel slíbit nedokážu, protože zatím vůbec netuším, proč se to děje.

27.3.2024 09:06:38

Vybíráme z Bazaru

Carcassonne Objevitelé - Neues Land
Carcassonne Objevitelé - Neues Land
Akt. cena: 250 Kč
Končí za: 2 hodiny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas