7 divů světa duel

zdarec deskofilové .

propadl jsem deskovce 7 divů světa duel a dost intezivně se jí teď momentálně věnuju . samozřejmě netrvalo dlouho a musel jsem sehnat rozšíření .Při hraní rozšíření Panteon jsme ale narazili na problém najít shodu s vlastností egyptského boha Anubis . v pravidlech je uvedeno odhození karty použité ke stavbě divu vaší nebo soupeřovo bez ztráty účinků na této kartě .chápeme dobře dochází-li na kartě divů k těžení surovin (dřevo,sklo…apod) tak jsou suroviny dále každý tah počítány nebo se musí div postavit znovu aby se daly čerpat ? 

jestli se tedy div musí postavit znovu pro dosažení zdrojů tak potom se mi jeví smysluplné tohoto boha použít na soupeře čímž ho odstavím  od surovin .

dále prosím ještě o dovysvětlení účinku postaveného divu Svatyně z rozšíření panteon kde je sleva na aktivaci panteonu o 2.mince . tato sleva platí po celou dobu co se dají bohové z panteonu kupovat ?

 

díky za vysvětlení a přeji všem krásné zážitky u her .

R

14.2.2024 12:43:40

@nita128 Omlouvám se, s hrou Ti neporadím, nehrál jsem. Z hlediska jakýchkoliv dotazů tady na Zatrolenkách je vždycky lepší zeptat se přímo u konkrétní hry, tam Ti určitě někdo poradí. Případně se podívej, jestli už podobný dotaz někdo ve vlákně neřešil: https://www.zatrolene-hry.cz/spolecenska-hra/7-divu-sveta-duel-5005/

14.2.2024 13:09:07

@nita128 Dotaz zadej přímo ke hře #7 Divů světa: Duel . Tady v Námětech a připomínkách to moc vhodné není.

14.2.2024 13:13:46

Ano, chápu, že jsi tu nový, ale už jen název fóra a jeho popis:

“Schází ti něco na těchto stránkách? Máš nápad na zlepšení? Zdá se ti něco nesmyslně komplikované? Pak je toto diskusní fórum to pravé. Za každý nápad na zlepšení jsme dopředu vděčni.”

naznačuje, že takový dotaz sem nepatří. Takže poprosím následovat zrudův tip. Tohle vlákno zamykám a časem smažu.

--
admin popisů a recenzí her ZH, překladatel FitB a REXher

14.2.2024 13:28:00

Vybíráme z Bazaru

Jedním slovem
Jedním slovem
Akt. cena: 260 Kč
Končí za: 13 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas