Silver Coin: Age of Monster Hunters

Kompetetivní hra, lovci monster /ale nikoli ala momentálně populární PC hry typu zabij megabosse/, s coop a solo variantou hry z fantasy světa.

https://www.kickstarter.com/projects/bonafidegames/silver-coin-age-of-monster-hunters?ref=ksr_email_user_watched_project_launched 

Hratelné pro 1-5 hráčů, časově 1 hodina na hráče. Chození po mapě, rozvoj charakteru, aukce, draft, výběr akcí. Souboj s monstry kostky, ovlivnitelné schopnostmi postav.

Prvotina pro team, pokud se nepletu, jsou to Slovinci. Dodání je plánované na listopad 2023, takže bych počítal spíš až v půlce 2024 :-)  Měli to v Essenu v roce 2021, možná někdo viděl naživo?

48 hodin EB, takový neotřelý, jméno na krabici - tj dá se v klidu rozmyslet nebo hodit 1 EUR na přístup do PM. 

Cena základ 85EUR, rozšířená verze 145 - 1 rozšíření, kovové mince, neoprénová herní deska, pytlík na kostky, poštovné základ cca 23 EUR, DPH v PM z celé částky.

Addony jsou KS exclusive, retail verze by měla být údajně jiná.

Pravidla dohromady na 36 stran ale včetně úvodů, seznamu komponent atd, neviděl jsem tam index. K náhledu na jejich webovkách, https://silvercoinaomh.com/learn/ 

Možné vyzkoušet na Tabletopii.

19.7.2022 17:11:04

A ještě doplněné pro “hromadnou” pledge, kopíruju z FAQ

Will all products be shipped together? Can we get a better shipping price by ordering multiple pledges?

Yes, they will & we will investigate the best possible option for shipping multiple pledges after the campaign ends together with our fulfillment partner.

19.7.2022 17:14:13

Musím ocenit perfektní souhrn @Fleder  , klobouk dolů za vyčerpávající info.

19.7.2022 21:44:45

@Pieman  Díky, ale tohle byl jen souhrn z projeté kampaně, navíc doufám, že jsem vše pobral správně :-). Detailní by bylo, kdybych napsal, jaký to je, jaký to má nedostatky, jestli tam prostě není nějaká blbost. Nebyl čas to projet blíže.

Jako trochu “nevýhodu” vidím, že to je nový team, tj. se asi dají čekat všechny možné porodní bolesti, ale ten team je podstatně větší, než třeba u Zerywie :-) 

Jinak původní prvotní cíl byl 20k EUR, momentálně jsou na 50K - zafinancované to bylo za hodinu, v danou chvíli se odemkly 3 SG, rozestup je už po 10k.

Kampaň je na dalších 23 dnů, času na rozhodnutí bude dost a dost.

 

Já to osobně docela zvažuju, už co na mne někde blikla reklama, minimálně-reálně na vstup do PM a podle SG, ceny pošty, nějakých review /to jsem ještě neviděl/ se rozhodnu. Cena není až tak šílená, není to přeprodukované plastem, základ by mohl být lehce přes 3000 i s dopravou a VAT, jestli jsem dobře počítal. Otázka je, jak ty mechaniky budou fungovat dohromady, to je druhá věc, které se trochu bojím, jestli to není splácaný dort od pejska s kočičkou.

Plus, jaký je downtime při čekání na tah /ale říkám, neviděl jsem ještě ani jedno video/.. 

19.7.2022 22:12:57

Přijde mi, že to dobře shrnuje toto video: https://www.youtube.com/watch?v=xsUXP8wVxp8 a strana 7 v pravidlech. Další hra, která by potřebovala editora, který to trochu proškrtá. Je to škoda, vypadá to zajímavě, ale pokud to člověk nebude hrát pravidelně, tak to nemá smysl. Pravidlově to není tak složité, ale postavy jsou relativně asymetrické a je potřeba vstřebávat hodně informací, které jsou rozeseté všude na desce - jaké jsou k dispozici mise a v jakých královstvích, jaké je a bude počasí, jaký bude typ kola, jaké speciální vlastnosti dané království má v konkrétní hře,…

20.7.2022 13:44:28

Vybíráme z Bazaru

Maximální warp, podložka a žetony
Maximální warp, podložka a žetony
Akt. cena: 700 Kč
Končí za: 1 den

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas