Legacy of Yu

Asi podpořím, protože mám rád Hadriánův val. Jedná se o čisté sólo. Lze objednat nějaké bonusy k Hadriánův val, nájezdníkům ze skytie a další.

https://www.kickstarter.com/projects/shem/legacy-of-yu/description

8.9.2022 09:57:02 | Upraveno autorem (porovnej)

Jen podotknu, ze v kampani je poznamka ze bude i ceska verze (predpokladam od Tlamy, ale to neni jeste oficialne potvrzene), ktera ale nebude soucasti kampane.

8.9.2022 10:37:07

Já do toho asi taky půjdu, jsou tam proma + nikde nesehnatelné mince do skýtie. Navíc si chci procvičit angličtinu při čtení story booku. Vím, že to nejspíš Tlama vydá.

small man Tonda

8.9.2022 15:17:56

Odpoved Tlamy na muj dotaz na FB, zda bude Legacy of Yu

 

“Dobrý den, o hře víme, ale aktuálně nedokážeme potvrdit, jestli ji budeme lokalizovat. Jde o sólovku, což je poměrně omezující faktor.”

 

tudiz nevim kde berete tu jistotu ze se bude vydavat..

8.9.2022 16:19:52

Tam žádný group pladge nejde že?

small man Tonda

8.9.2022 17:27:53

@danissimus přímo na kickstarteru píšou, že to bude v češtině. Nemusí to být od tlamy a možná to tam napsali automaticky, aniž by to někdo řešil z ČR bez

8.9.2022 21:47:32

Mně to na první pohled připomíná Paladiny, ale ještě jsem na to nekoukal. Jen první dojem na pohled. Předpokládám, že to je jen zdání. 

Můžete někdo shrnout, jak to na vás působí a ideálně i trochu popsat trochu mechaniky?

8.9.2022 22:02:36

Na tabletop simulátoru je hra bez těch příběhu a rozšiřujících karet kampaně. Za mě to bylo sice fajn, ale vlastně nic extra nového. Je to tak trošku deck building s kartami co mají více využití. Trochu i workerplacement, a pak hlavně správa surovin. Konvertujete hlavně ty bílé mušle nebo co to je v jednom kuse:) Aspoň já to tak měl. Je tam i v rámci té jedné hry celkem hezké jak se vám sice odemykají nové možnosti na desce, ale zase vás mnohem víc tlačí barbaři a povodeň…tedy čas.

Nevím moc jak moc to ale ovlivní ta kampaň a další karty.

8.9.2022 22:11:41

@danissimus Tlama vždycky mlží ohledně lokalizaci…prakticky je to celý důvod, proč se se mnou nechtějí moc bavit :D Kazím jim marketing, když v rámci CF středy řeknu, že bude něco v CZ a lze to zrovna v cz podpořit (veřejná informace z kampaně).

--------------------------------------------------
Lazy - Cat - BG
No Game - No Life

9.9.2022 08:18:31

“Další jazykové verze budou také vyráběny podle podobného plánu, ale nejsou dostupné prostřednictvím této kampaně na Kickstarteru. Patří sem němčina, polština, maďarština, čeština, španělština, čínština, thajština, japonština, korejština a další. Pokud dáváte přednost jednomu z těchto jazyků, budete muset počkat na maloobchodní vydání ve vaší zemi.”

9.9.2022 09:46:17

I sam Shem Phillips zustal neutralni:

 

“There’s nothing to confirm on that yet. But still a possibility.”

9.9.2022 11:11:36

Ja osobne by som bol ohľadom českého vydania hodne optimistický, pretože je extrémne nepravdepodobné, že by si toto nechali ujsť, keďže zatiaľ vydali od Garphill Games úplne všetko, a očividne majú s nimi nadštandardne dobré vzťahy.

A určite sa mi nezdá, že by práve pri tomto spravili nakoniec výnimku. A ani ten argument, že je to čisto sólovka, moc neobstojí, keď pritom sami pod vlastnou značkou prednedávnom vydali inú takúto hru - Citrusy.

A ono, povedzme si úprimne, legendy hovoria, že niekto niekedy hral Hadriánův val aj inak ako sólo :)

Takže ja sa tiež prikláňam k ľudom, čo si myslia, že TLAMA ohľadom tohto z nejakého dôvodu úmyseľne mlží, ale že do mesiaca-dvoch oznámenie o vydaní určite príde.

12.9.2022 14:10:37

@Somnium Trochu poupravím, že všechno od Graphill games nevydávají, Circadians (First Light, ani Chaos Order) zatím nic, a to First Light první edice vyšla cca před třemi lety :).

 

Ale jinak souhlas, že většinu Tlama vydává. Nicméně, pořád ještě je tu celá nová trilogie (s prvními již oznámenými Cestovateli Jižního Tigridu), takže toho od Graphillu je teď ranec, a tím pádem pokud nebude dostatečný buzz, tak bych tipl, že zrovna Legacy of Yu by mohlo být přehlédnuto.

12.9.2022 15:07:04

Vybíráme z Bazaru

Masters of Renaissance: Lorenzo Il Magnifico
Masters of Renaissance: Lorenzo Il Magnifico
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 12 dnů

Offcanvas