Lasting Tales - Miniatury pro TTRPG apod

Ahoj, před nějakou dobou doběhla kampaň na miniaturky -  https://gamefound.com/projects/blacklist-games-llc/lasting-tales#/section/featured-products (používáme pro DnD)

Jediný mínus je to, že tam je od každého typu max. 5 monster :)

Co jsem se ale teď díval, je stále otevřený Pledge manager, takže je možnost do něj něco přihodit kdyby někdo chtěl.

Mám doma tu jejich první sérii a figurky to jsou kvalitní. S ohledem na to kolik toho za ty peníze to je super.

1.3.2023 07:09:16

Jako nechci nikoho odrazovat, sám jsem backer, ale doporučuju si něco zjistit o současné situaci okolo Blacklist Games před nějakou významnější investicí.. ;)

1.3.2023 10:04:33

Momentalne od BLG bohuzel radeji nic nebrat, jsou na tom bidne. Jestli jeste jeco zvladnou dodat je velka neznama. Me jeste dluzi Contra board game a jeden box s rozsirenim do Hour of need

1.3.2023 10:22:52

Backer street masters aftershock. Po více než roce systematického lhaní aktuálně přiznali v chatu indigogo barvu, že nemají na doručení her z číny, mají je vyrobené už přes rok, logicky po xté jednají s někým kdo by jim to doručení zafinancoval. Tohle je jasné min rok, zatloukali jak malí. Pokud to nevyjde řeknou si o vyšší poštovné. Podrobně jsem to neštudoval, ale backeři jiné kampaně na tyto Vánoce dopláceli v cizině přímo dopravci 40 dolarů. Stejný problém s doručením je v x dalších kampaních. Bratři Sadlerovi stojící za jejich hrami šli dělat mimo herní branži. Black list games nechávají kampaně na připravené hry dělat jiné společnosti (viz jejich web, přeloženo do češtiny, nechtějí se nechat zavřít). Na náhradu poškozených figurek čekám několik let. Těch peněz jim chybí už takový ranec, že si ani netroufnou se pustit do další kampaně.

Takže bych každému doporučil počítat s tí, že to nemusí dodat vůbec, příp. si mohou říct o vyšší poštovné (jsem optimista, že to tak dopadne). 

V obecné rovině pokud v současnosti najdete na KS late pledge otevřený velmi dlouho po kampani s neaktualizovanou cenou hry a poštovného, tak hledejte a študujte, je tam nějaký problém.

1.3.2023 11:18:22

Aaah, tak takhle moc jsem to nestudoval. Žiju z jejich updatu a tam ostatní projekty moc neřeší 😀 vím ze u prvních byly trable s dopravou, ale teď ujišťoval že bude všechno Ok. ale teď už jsi teda tim tak jistý nejsem 😀  každopádně díky za vhled a lepší informace 🙂 

1.3.2023 11:47:39

Vybíráme z Bazaru

Hrdina v kostce + rozšíření Bestiář + inserty
Hrdina v kostce + rozšíření Bestiář + inserty
Akt. cena: 1425 Kč
Končí za: 6 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas