ALBI: Karak 2 je v prodeji!

Autor: Tomoko | 9.11.2023 | 2

V úterý 7. 11. 2023 spustilo vydavatelství Albi oficiální prodej dobrodružné rodinné hry Karak 2 od dvojice autorů Petr Mikša a Roman Hladík, která staví na pravidlových základech prvního Karaku, ovšem přináší o něco jiný a komplexnější zážitek. Ke hře je možné navíc získat dvě promo postavy Victoria a Daria. V budoucnu si bude možné dokoupit také sadu šesti plastových miniatur postav základních hrdinů.

Privátní: 2023-11-09-01.jpg

Karak 2 je kompetitivní rodinná hra, jež volně navazuje na svého úspěšného předchůdce. Jedná se však o samostatnou hru, která sice staví na pravidlových základech Karaku, přidává však celou novou budovatelskou část a sběr surovin. Inovovaný je rovněž souboj, který je tak o něco méně náhodný.

Tak jako v původním Karaku se i zde hráči ujmou role jednoho z šestice nových hrdinů, se kterými provádí průzkum krajiny v podobě hexových kartonových dílů v okolí hradu Karak. Hráči v průběhu hry bojují s roztodivnými nestvůrami a získávají odměny v podobě různých předmětů, se kterými vylepšují svého hrdinu.

Na územích osvobozených od nestvůr mohou poté těžit suroviny a zakládat města, ve kterých staví různé budovy umožňující mimo jiné výcvik nových oddílů do jejich vojska.

Cílem hry je porazit temného generála a zároveň získat co nejvíc kamenných duší, které představují vítězné body. Hra končí v okamžiku, kdy některý z hráčů porazí temného generála. Následně si hráči sečtou své kameny duší a ten, který jich má nejvíc, vítězí.

Hra je určena pro 2 až 5 hráčů od 10 let s herní dobou okolo 45 až 60 minut.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Ticket to Ride
Ticket to Ride
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 2 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas