Zahrada - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 4
Doporučený věk: od 8 let
Herní doba: 60 min
Herní svět: Současnost
Herní kategorie: desková hra, strategická
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
MindOK - logo
Autoři: Uwe Rosenberg
Rok vydání: 2016
Sdílej: Facebook

Hra zahrada - rodinná hra na zahrádkáře

Autor: Filar | 2 hodiny 0 minut | 9.11.2023 | 0

Hra: Zahrada

Hráči: Filar a 2 neregistrovaní

Jednou za slunečné odpoledne se naše rodina rozhodla vyměnit obvyklou zábavu u televize za něco tradičního a vzala do ruky deskovou hru s názvem Zahrada. Byl to skvělý způsob, jak spojit generace a strávit společný čas. Všichni (až na nejmenší děti) totiž milujeme čas strávený venku na zahradě, ale teď v chladných téměř zimních měsících si ho moc užít nelze.

Hra začala s nadšením a vzrušením, když jsme otevřeli krabici plnou malých figurek a herního vybavení. 

Občas jsme narazili na nějaký problém, který jsme museli společně řešit. To nám pomáhalo posilovat komunikační dovednosti a rozvíjet strategické myšlení. Hra nás učila spolupráci a vzájemnému respektu, což jsou hodnoty, které jsou dnes často opomíjeny v rychlém tempu moderního života.

Během hry jsme si všimli, jak se všichni více propojujeme a sdílíme společné zážitky. Hraní deskových her přináší do rodiny nejen zábavu, ale také posiluje rodinné vazby a vytváří nezapomenutelné chvíle, které jsou cenné.

Po skončení hry jsme se shodli na tom, že bychom si měli častěji brát čas na tradiční formy zábavy. Deskové hry jsou skvělým prostředkem k odpojení od elektroniky a strávení kvalitního času s blízkými. A tak jsme si slíbili, že se brzy vrátíme do naší "Zahrady" a zažijeme další společné dobrodružství.

Musím taky říct, že taková hra v člověku vzbudí myšlenky na jaro a hrabání se na zahradě, takže jsem hned otevřel stránku mého oblíbeného eshopu i-market se zahradními potřebami a začal jsem vybírat produkty pro další práce a odpočinek na zahradě. 

Odehráno v: Hradec Králové (Okres: Hradec Králové)

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Talisman: Krvavý měsíc
Talisman: Krvavý měsíc
Akt. cena: 2000 Kč
Končí za: 12 dnů

Offcanvas