Války Mágů - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 5
Doporučený věk: od 10 let
Herní doba: 30 min
Herní svět: Fantasy
Herní kategorie: desková hra
Čeština: v balení hry
Vydavatelé: Dino Toys
Blue Orange Games
Autoři: Frédéric Guérard
Rok vydání: 2021
Sdílej: Facebook

Popis hry

Upravit

Vítejte, malí kouzelníci a kouzelnice! Dnes vám povím o nejmocnějším mágovi všech dob. Jeho jméno je Arkandor, a jeho kouzla jsou natolik úžasná, že přímo ohromují! Arkandor byl mladým kouzelníkem, když začal objevovat svůj dar pro magii. Byl zvědavostí a odhodláním plný naučit se každé kouzlo, které jen mohl. Zvládal kouzla ohně, ledové vichry, telekinezi a mnoho dalších.

Ale to nejúžasnější na tom bylo, že si Arkan potvrdil, že právě moc magie leží v lásce a soucitu. Byl moudrý a spravedlivý a vždy používal svou magii k ochraně slabých, pomoci potřebným a prosazování spravedlnosti. Když se Arkandor dostal na vrchol své síly, stal se schopným ovládnout magii, kterou nikdo jiný nedokáže. Měl kouzelnou hůlku vyrobenou z prastarého stromu a jeho plášť byl poset hvězdami, což mu dodalo nekonečnou moc. Jeho kouzla byla tak silná, že dokázal napravit zlomené srdce, vyléčit nemoci, obnovit zničená místa a přivolat krásné sny. 

Války Mágů je tematická strategická desková hra, ve které hráči bojují o titul nejmocnějšího mága všech dob. Hra vás zavede do světa magie a fantasy, kde můžete vytvořit své vlastní kouzelné panství a spojit se s různými příšerami, jako jsou draci, goblini a další, abyste dosáhli svých cílů.

Hráči přebírají roli temných mágů, kteří naverbují hordy příšer, které jim pomáhají při budování a obraně jejich panství. Každá příšera má svou specifickou roli a úkol v rámci magického světa. Některé příšery slouží k získávání surovin a průzkumu terénu vojenské síly, zatímco jiné se stávají součástí sil, které útočí na lidské království a protivníky.

Cílem hry je stát se nejbohatším z temných mágů. Hráči musí strategicky využívat své příšery, shromažďovat truhly plné pokladů a posilovat svou moc a sílu. Hra je postavena na principu kol, kde každé kolo představuje jeden den. Během každého kola hráči provádějí různé akce, včetně výběru aktivních příšer, sběru surovin, průzkumu, útoku a naverbování nových příšer.

Hra končí, když hráč dosáhne 10 nebo více truhel na konci fáze útoku. Vítězem se stává hráč s největším počtem skutků. V případě remízy vyhrává hráč s nejvyšším celkovým hodnocením pokladů. Pokud nastane další remíza, vítězství se dělí mezi hráče se stejným výsledkem.

Autor: Zanty

Další názvy této společenské hry

Vybíráme z Bazaru

Escape the Dark Sector
Escape the Dark Sector
Akt. cena: 800 Kč
Končí za: 4 dny

Offcanvas