Scythe - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 5
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 90 min
Herní svět: Sci-fi
Herní kategorie: válečná, ekonomická
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
Albi - logo
Autoři: Alan Stone
Jamey Stegmaier
Rok vydání: 2015
Sdílej: Facebook

Otázky ke hře

Boj s více jednotkami

Zdravím, 

Mám otázku ohledně boje. Jestli jsem správně pochopil, tak čím víc maté spojenců (mechů, popřípadě postavu), tak tím více můžete využít bojových karet. Kdybych měl na poličku dejme tomu dva mechy a někdo by na mě zaútočil, tak chápu že bych mohl za každého mecha použít kartu boje, ale zajímá mě jestli během akce pohybu mužů zaútočit s více jednotkami na nepřítele (abych mohl využít více Karet boje). Jestli si jsem dobře pochopil, tak je v pravidlech psáno že k boji dojde až po akci pohybu. Snad dává moje otázka hlavu a patu ???? předem děkuji za vaše rady a názory ????

24.6.2021 05:18:14

Odpověď je ano. Boje se vyhodnocují až po dokončení akce pohyb. Takže pokud po konci akce pohyb máš na některém políčku, kde bude souboj 2 mechy (nebo mecha a hrdinu), tak pro boj můžeš použít 2 bojové karty.

A neodpustím si poznámku - toto je sekce Diskuze a Tvůj dotaz měl být položen v sekci Otázky…

24.6.2021 06:53:51

JM3

Boj následuje po konci pohybu a jelikož pohyb umožňuje pohyb až tří různých jednotek (po vylepšení), je možné takto nasunout až tři jednotky do jednoho boje a převálcovat enemáka pomocí moci+3 karet (za Rusviety s lidovou armádou a dovezeným dělníkem dokonce až 4 karet). :)

16.11.2021 09:16:06

Vybíráme z Bazaru

Jumbo
Jumbo
Akt. cena: 390 Kč
Končí za: 6 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas