Revolver - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 2 - 2
Doporučený věk: od 12 let
Herní doba: 45 min
Herní svět: Divoký západ
Herní kategorie: karetní hra
Čeština: v balení hry
Vydavatelé: REXhry
White Goblin Games
Autoři: Mark Chaplin
Rok vydání: 2011
Sdílej: Facebook

Revolver - druhé dějství

Autor: Kent | 0 hodin 35 minut | 29.4.2012 | 6

Hra: Revolver

Hráči: Kent, Miki

Tak jsem si dal s dcerkou tutu karetku, která k nám doputovala do naší sbírky teprve před pár dny. Na hru jsem se těšil a tak se dala první hra na seznámení jak se to vůbec hraje. V té druhé jsem se již sooustředil a hrál jak nejlépe svedl. (spíše jaké mi chodily karty). Já jsem hral za padoucha Coltyho a vedl jeho bandu, dcerka vedla plukovní Neda Mc Readyho.

No na prvním bojišti (banka) padlo hodně padochů z Coltyho bandy. Vlastně se nebylo čemu divit. Byli to "niemandi" co neuměli držet v ruce ani colt, jinak si nedovedu jejich ztrátu vysvětlit. Na druzhé straně byli také ztraty, nicméně nelze odolávat přesile s větší palební silou. :-D

Druhé stanoviště bylo pro mě klíčové. Vyzbrojil jsem se kulometem i winchestrovkou. Ze zadu nás měl jistil colt ráže 38 mm. Jenže "plukovník" na nás poštval stádo bizonů a pár našich lidí pověsili na šibenici. Ale svoji kůži nedalo zadarmo.

Třetí stanovište jsem zabetonoval jak to nejlépe šlo, jenže Nedovi lidé mě obasadili jednu pozici a tak jsem mohl disponovat pouze se dvěma kartami a to se prostě ubránit nedalo. Sice jsem odstranil pár kostek z Mexické hranice, ale ta byla jinak velmi dobře střežena.

Na čtvrtém stanovišti se do boje zapojil i sám "plukovník"  leč kartu na jeho odstranění jsem musel v předchozím tahu zahodit, jinak by byli ztráty ještě větší. A protože padlo i moje oblíbené "koťátko" a hrálo se o dvě kola víc a to zřejmě rozhodlo.

Bohužel došlo i na Corteze, který tak nestihnul vlak a bylo rozhodnuto. Coltyho banda byly postřílena a tak tentokrát spravedlnosti bylo učiněno za dost.  Už se těším na další hru.  :-)

Odehráno v: Hodonín (Okres: Hodonín)

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Marvel champions hero pack Gamora
Marvel champions hero pack Gamora
Akt. cena: 245 Kč
Končí za: 9 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas