Fallout - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 4
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 180 min
Herní svět: Post-apokalypsa
Herní kategorie: neuvedeno
Čeština: v balení hry
Vydavatelé:
ADC Blackfire Entertainment - logo
Autoři: Andrew Fischer
Nathan I Hajek
Rok vydání: 2017
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Jak velká je znovu hratelnost?

Chtěl bych si koupit hru fallout akorát si nejsem jistý její znovu hratelností hry, kvůli scénářům jestli se třeba dají hrát opakovatelně a tak.

20.8.2022 11:49:45

Znovuhratelnost je jedna z nejlepších, co jsem zažil.

Jednak je mapa každého scénáře variabilní. Máš určené jen počáteční lokaci a lokace hlavních frakcí, celý zbytek mapy je poskládán pokaždé jinak.

Druhak každý scénář má příběhový strom. To znamená, že splnění prvního hlavního úkolu má dvě různá pokračování podle toho jaks splnil ten první. Po druhém úkolu už máš 4 možná pokračování a scénář má tedy více různých konců.

Další znovuhratelnost přidávají rozšíření, které modifikují scénáře základní hry.
Rozšíření Nová Kalifornie přináší dva nové scénáře (příběh F1 a F2) a rozšířené varianty stávajících scénářů.
Rozšíření Atomová pouta pak přináší do hry možnost hrát všechny scénáře kooperativně (tj. pak můžeš každý hrát třemi variantami - kompetitivně, kooperativně za 1, frakci, kooperativně za 2. frakci).

(upřímně řečeno podmínky pro vítězství v kompetitivních scénářích se moc nepovedly a jdou dost proti příběhu hry - takže je doporučuju houserulovat i v základní hře)

Prezentátor her, zejména pro MINDOK.

20.8.2022 16:33:32

Znovuhratelnost je opravdu velka. Jak je jiz zmineno, zakladni hru je lepsi hrat na pribeh trochu houserules ale jinak je to super. Je zde nekolik scenaru ktere lze opakovat za protistranu. Lze skouset ruzne postavy, ktere maji taky trochu jine vlastnosti.

22.8.2022 12:41:51

Abych řekl pravdu, tak jsem Fallout pořídil rovnou s oběma rozšířeními, hlavně kvůli vyváženosti hry a kvůli kooperativnímu hraní. Ale konkrétně znovuhratelnost je vysoká, pokud si pamatuješ, jak jsi se rozhodl posledně a tentokrát se rozhodneš jinak :-). Ale i tak se dá dostat do spousty cestiček a než vůbec zahraješ všechny scénáře, tak u hry strávíš spoustu času. Ale osobně bych základní hru samostatně nepořizoval…

22.8.2022 15:49:23

Vybíráme z Bazaru

Tides of Madness - PL
Tides of Madness - PL
Akt. cena: 90 Kč
Končí za: 16 hodin

Offcanvas