Cesty osudu - obrázek

Hru mám Hru chci
Hodnocení:
Počet hráčů: 1 - 3
Doporučený věk: od 14 let
Herní doba: 150 min
Herní svět: Fantasy, Středověk
Herní kategorie: desková hra
Čeština: vydání ohlášeno
Vydavatelé: REXhry
Lucky Duck Games
Autoři: Filip Miłuński
Michał Gołębiowski
Rok vydání: 2020
Sdílej: Facebook

Diskuse ke hře

Opakovani postav

Dotaz pro ty, kteri uz maji dohranou kampan. Objevuji se hracske postavy z predeslych misi jako NPC v jinych misich? 

Napr. Carodejnice nebo Lovec z prvniho scenare, jako NPC v dalsim scenari? Chci si hracske postavy odlisit barevne. Diky

31.7.2022 19:57:08

mh

Tak rozhodně některé figurky, které se v jednom scénáři používaly pro hráčské postavy, se v jiném použily pro NPC. Ale nepřišlo mi to, že by to byly ty samé postavy. Tady trochu možná MÍRNÝ SPOILER: Jednotlivé scénáře se odehrávají v trošku jiných dobách, rozdíl může být i několik desítek (možná i více) let, v jednom scénáři se dokonce potkáte s Johankou z Arku.

A dokonce to fungovalo i opačným směrem - figurka, která byla ve dřívějším scénáři použitá pro NPC, byla v některém z dalších použitá pro hráčskou postavu.

31.7.2022 20:40:28

Diky, to jsem potreboval vedet. Premyslel jsem,ze bych hodil ruzne barvy na okraj podstavce, ale takhle to nedava smysl.

31.7.2022 22:18:23

Nevím, zda @mh má dohrány všechny scénáře (jelikož zmiňuje Johanku, tak moc nechápu, jak mu to mohlo uniknout), ale krom toho, že jednotlivé figurky jsou používány napříč scénáři jak pro hráčské postavy, tak pro NPC, tak i přímo NPC z předchozích scénářů se vyskytnou jako hráčské postavy později a naopak přímo hráčské postavy z předchozího scénáře se vyskytnou jako NPC.

3.8.2022 10:28:19 | Upraveno autorem (porovnej)

Vybíráme z Bazaru

Eter
Eter
Akt. cena: 313 Kč
Končí za: 16 hodin

Offcanvas