PM

Waste Knights: Beyond the Horizon - Expansion

Právě byla otevřená kampaň na rozšíření k Waste Knights

https://www.kickstarter.com/projects/galakta/waste-knights-beyond-the-horizon-expansion/description

 

v rámci kampaně lze zakoupit i plnou hru včetně stretch goals z předchozí KS kampaně, takže tahle kampaň je jak pro ty kteří hru už mají a chtějí jen rozšíření, tak pro ty kteří hru ještě nemají. 

Mě se ta hra opravdu líbí, příběh můžete buď sledovat v sešitu, nebo na to mají aplikaci, takže to i pro lidi kteří nemají rádi aplikace u her a přesto chtějí hrát hru s příběhem. Pravidla to má poměrně jednoduchá a atmosféru parádní. 

 

26.4.2022 16:09:30

WK vypadají dobře. Hlavní problém, co recenzenti kritizují je soubojový systém, který má jen jedno kolo. Tudíž je rychlý, ale moc toho neuděláte.

Samotná hra má opravdu přístupná pravidla a kniha příběhů z toho dělá podobnou záležitost jako je třeba #This War of Mine: Desková hra 

"Ještě doplním, že základní hru včetně prvního rozšíření lze pořídit jen v retail verzi." EDIT: Je to jak píše @PM …koukal jsem na to teď podrobněji ;-) Ten KSE obsah je přidaný zvlášť, ale je tam.

Zkoušel jsem psát vydavateli, jestli by mi třeba neposkyl základní hru k recenzi, ale jako obvykle jsem ztroskotal na počtu YT odběratelů a počtu shlédnutí :(

--------------------------------------------------
Lazy - Cat - BG
No Game - No Life

26.4.2022 16:19:54 | Upraveno autorem (porovnej)

PM

Speet - V rámci té kampaně lze koupit backnout i verzi kde vám pošlou jak základní retail edici, tak všechny bonusové věci z původní KS kampaně. Plus pokud už někdo retail verzi má, tak je tam jako samostatný add on, který tím pádem půjde přidat v pledge manageru, třeba ks exclusive miniatures pack, tzn. i pokud už člověk má retail verzi, tak si jí může jednoduše doplnit na KS verzi. 

A abych nezapomněl v rámci prvních 24 hodin je tam bonusová figurka, takže pokud někdo z vás o té hře uvažujete, tak doporučuju backnout už teď i třeba jen na 1e.

Ty souboje jsou poměrně rychlé, to ano, ale ve hře to funguje. A má parádní atmosféru, post apokalyptická Austrálie, pocit jako z Mad Max, co víc si přát. 

Jo a co se mi ještě líbí je to že k příběhu mají jak knížku tak aplikaci, takže si člověk může vybrat. Vím že hodně lidem nevyhovuje používat pro stolní hry aplikace, takže tohle je ideální řešení, každý si vybere co mu vyhovuje.

26.4.2022 16:36:33

Já si možná zase tu radost dopřeju a do rozšíření půjdu. K hraní základu jsem se sice ještě nedostal, ale celá ta hra mi přijde hodně sympatická a ta KS veterán edice byla obsahově hodně pěkná a nešizená. Takže věřím, že se tady v SG můžou ještě odemknout zajímavé věci.

26.4.2022 18:07:04

Já už mám backnuto SG pri 85K je sandbox varianta slibovaná už v minulé kampani.

26.4.2022 20:39:32

chcete se nekdo pridat do spolecny objednavky? early bird bonus included. docela se da usetrit na postovnym (1 krabice rozsireni za 16 ecek, dve jen za 19). pripadne mohl bych se k nekomu pridat ja? idealne praha. 

18.7.2022 08:18:15

@yarin Ahoj, já bych se přidala ráda! Nechtělo se mi do toho zaplnou pálku poštovného…

18.7.2022 09:33:30

Tak to poštovný je u tohoto projektu celkem směšný, když to srovnám s nějakými jinými, kde se k tomu navíc platí i VAT.. ;) 

Horší je to u toho neoprénu, kterej nacenili jako 10kg balík, to si budu ještě dlouho rozmýšlet…

18.7.2022 10:43:04 | Upraveno autorem (porovnej)

@gwendoneth 

zjistil jsem, ze jde bohuzel pridat jen jedna kopie rozsireni, aktualne to resim s jednim zatrolencem, ktery se ozval prvni, ale casu je pripadne spousta, dam vedet co nejdriv…

19.7.2022 09:50:45

KS

Já mám ještě jedno volné místo (Early Bird). Osobní předání Č: Budějovice nebo potom Zásilkovnou. Zájemci nechť se ozvou přes PM.

19.7.2022 23:35:31

Vybíráme z Bazaru

Warhammer Underworlds - Harrowdeep
Warhammer Underworlds - Harrowdeep
Akt. cena: 1500 Kč
Končí za: 3 dny

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas