Tsuro Luxury Limited Edition

mrkněte https://www.kickstarter.com/projects/calliopegamenight/tsuro-luxury-limited-edition

cena + pošta + vat nářez

7.6.2022 20:11:03 | Upraveno autorem (porovnej)

PM

Vypadá to hezky, ne že ne. Jen nevím jestli je cena, vzhledem ke komponentám, opodstatněná nebo ne. Každopádně ta cena poštovného do EU to dorazila. Odhlédnu-li od ceny, tak mě tam nesedí jedna věc a to plátěná podložka. Vypadá dobře, ke stylu té hry se určitě hodí, ale už i na jejich videu je vidět jak jim díky té podložce k sobě ty dílky nesedí, protože hadr, na rozdíl od papírové desky, bude poměrně těžké vyrovnat, docela se divím že to neudělají jako neoprénovou podložku. Ono tedy ani to písmo na bambusové podložce kde mají vytištěný návod asi nebude nejčitelnější… A když o tom tak přemýšlím tak i ty jednoduché valouny z normální edice se mi asi nakonec svojí jednoduchostí líbí víc než ty figurky draků. 

Co se jim myslím povedlo jsou ty “kamenné” žetony, ty přeci jen vypadají lépe než kartonové díly v normální edici. Ale každopádně díky že to sem Design vložil, i když si myslím že z ČR asi nezískají žádného backera.

7.6.2022 20:50:52

Tak to je hodně absurdní záležitost… když už, tak měli udělat aspoň Tsuro of the Seas, kde je větší board a možnost přidání draků..

8.6.2022 08:14:43

Vybíráme z Bazaru

Activity Champion
Activity Champion
Akt. cena: 450 Kč
Končí za: 8 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas