TIWANAKU • Exclusive Deluxe Edition

Relaunch Pachanami na gamefoundu. Je to zajímavé srovnání kampaní, které se liší nejen platformou, ale i uspořádáním a nastavením.

Idea na gamefoundu zjevně byla, že si lidi postupně odemknou deluxe verzi. Zároveň cenovka byla bez DPH. Celé to dost nezafungovalo. 

https://gamefound.com/projects/sitdown/pachamama

Na KS je už představená celá "odemknutá" deluxe verze. Ceny jsou včetně DPH a pokud člověk podpořil do 72h, tak to s poštovným vychází asi o 2 Eura lépe než na gamefoundu. Gamefound byl levnější při odběru 4 kopií.

https://www.kickstarter.com/projects/sit-down/pachamama/description

Těžko se přímo srovnává, ale KS se zdá zatím pro viditelnost nováčků lepší. Zároveň je u tohoto typu her asi lepší rovnou představit finální deluxe verzi. DPH taky asi rovnou do ceny, takto získali od US  backerů o 20% víc. 

12.3.2022 10:56:26

Vizuálně zajímavá hra, i principielně se mi celkem líbí, akorát se mi nelíbí pravidlo hádání velikosti koleček. Pokud jsem to správně pochopila, vyplatí se hádat vždy vyšší číslo. Př. z pravidel: hádám velikost 2 nebo 5. Rozhodnu se pro 2. Dva to není, takže dostanu -5 bodů. Pokud by to 2 bylo, dostanu +2 body, ale kdybych hádala 5 a 5 to nebylo, dostala bych jenom -2b a nebo +5. Viděla jsem jen video pravidel na ks stránce a tohle pravidlo mi nepřijde dotaženy.

12.3.2022 19:06:29

Jdu do retailers pledge, kdyby měl někdo zájem. 

3.6.2022 12:22:20

Vybíráme z Bazaru

Predám ISS Vanguard EN
Predám ISS Vanguard EN
Akt. cena: 2200 Kč
Končí za: 6 dnů

Offcanvas