Tainted Grail - Kings of Ruin

Pokud se nepletu, ještě tu není vlákno o kampani pro pokračování TG.

Preview na kampaň: https://gamefound.com/projects/awaken-realms/tainted-grail-kings-of-ruin

Za follow kampaně je odměna - companion pack Černé kozy.

Podle posledního update bude začátek kampaně 27. září.

https://gamefound.com/projects/awaken-realms/tainted-grail-kings-of-ruin/updates/5

Core box + odemčené SG za 99 USD.

18.9.2022 20:05:38

Těším se a zaručeně podpořím!

22.9.2022 14:43:38

Kampaň je spuštěna. 

27.9.2022 17:36:16

Někdo skupinový pledge Praha?

27.9.2022 20:24:53 | Upraveno autorem (porovnej)

Mam backnuto, kdyby chtel nekdo neco priprat, tak staci rict …

28.9.2022 16:49:39

Rozumím tomu správně, že za ty peníze přibyla jenom jedna nová kampaň a stretch goaly a addony jsou jenom takovej balast kolem, jako zbytečný minis a tak?

17.10.2022 08:24:53

@Azalin No záleží, co bereš jako balast. Přijde mi, že plno SG se nedá moc separovat od základu, tedy budou i součástí retailu, nicméně jako u původního TG, cena bude výš. 

Co bude asi zvlášť je Echoes of Ruin (ekvivalent Ozvěn minulosti, není to nutné, ale rozhodně bych to doporučil, hrdinové dostanou mnohem osobnější rozměr), ty Lost Chapters a Into the Mists, což jsou různé způsoby, jak hrát nový TG bez kampaně. Otázka, jak to bude s tím Variety packem, slibují v něm zajímavější setkání a události. Dle 

Tedy nedostaneš ani novou kampaň:-) Pokud to chce člověk odehrát, až to přijde, není asi důvod to nepodpořit, v retailu to podle mě bude jen dražší. Jinak i jako u původní hry člověk může počkat, objeví se to na bazaru, až to lidi odehrajou.

17.10.2022 12:38:08

PM je otevřený.

28.2.2023 09:07:21

Nevíte náhodou, zdali jsou nějaké známky o CZ od Albi? TG milujeme a fakt bychom ho měli rádi v češtině :D textu je tam raketa.

1.4.2023 21:55:21

Tak jak odoláváte nabídce? Mě to moc nejde. Po prvních dvou nakouknutí do PM jsem chtěl být silný a udržet jen základní pledge a nevím jak, ale najednou mam v košíku komplet figurkovou verzi včetně nestvůr a mounted miniatur včetně toho campusu :-S

4.5.2023 08:46:09

Já mám zatím core a update packy. Ale teď jsem zrovna koupil figurky do základního FoA, tak si říkám, že bych je tady měl vzít taky :D

4.5.2023 09:19:55

Korenar: Já zatím odolávám, protože jsem hrál zatím jenom jednu kampaň ze čtyř, co byly posledně. A tohle je jenom jedna další kampaň… I když asi dlouhá a vytuněná…

4.5.2023 11:59:08

Beru jenom základ a update packy ke všemu z 1. kampaně. Zatím máme odehrané také jen core z FoA a na rozšíření se ještě nedostalo. Dost možná kdyby nebyly ty update packy a úpravy hratelnosti, velmi bych se rozmýšlel do toho jít. A přibehovek na cestě hodně, to se mám teď problém udržet u nových Hunters.

Figurky sice hezky vypadají, ale nám se na plánu moc neohřály 😁 Většinou byly instantně zlikvidovány a nebo rychle odešly. Přijdou mi zbytečné…

 

4.5.2023 15:54:29

Jasně figurky nepotřebuješ, ale vlastně potřebuješ:D My se teď dali do malování, takže je to vlastně spíš materiál k relaxaci, než k té hře samotné. Jinak jsou opravdu k ničemu, nepamatuju, že by nějaký Guardian vydržel na mapě dýl než pár minut. Jo Fore-Dweller, to už je jiný kafe:) (Ale to už jsem opravdu OT.)

4.5.2023 16:49:09

Ja teda zatim hru nehral, coz me stavi do role “zajic v pytli". Figurky nepotrebujes, to se da vseobecne rici o jakekoliv figurce jakekoliv hre, nebot vzdy te staci standees.

Je to jakasi rozmazlenost soucasnosti podobne jako.kovove mince, resin suroviny a podobne kravinky.

Ale preci jen ten feelink to má. A jak tady padlo i ja se.dostal k barveni a docela se tesim nabarvit si ve freestyle volnosti takhle krasny minis.

A to nemluvim.o tom peknem.artbook journalu…..ten je fakt krasy a zda se, ze s touto hrou stravim mnoho casu, tak i listovani tim bude fajn doplnek. Libi se mi, ze to neni jen artbook, ale ma to formu deniku, kde jsou skicy a kresby nekterycg lokaci, coz opwt dokresli atmosferu.

Nejvice se ale.bojim, ze bude missprint v barevnosti ci velikosti karet oproti verzi 1.0

5.5.2023 08:40:06

Po 1. kampani musím říct, že figurky jsou ke hře tak docela zbytečné… Ale stylem se hodí k zaklínači. Čekám na Witcher Old World, který by měl mít stejné měřítko miniatur. Takže vidím využití miniatur i v této hře o zaklínači (s tím jak je žánr oblíbený, čekám na fanouškovské rozšíření - monstra i příběhy, kde půjdou tyto miniatury použít). Případně použít oboje ve Witcher RPG.

5.5.2023 09:16:34

@Korenar No tady ty figurky potvor na rozdíl třeba od dungeoncrawleru nebo níže zmíněného Zaklínače FAKT nejsou třeba. Jejich doba života na plánu je minimální. Paradoxně mi přišlo, že víc času zabralo je najít v krabici, než co se ohřála na plánu. 😁 To se ale vůbec netluce s tím, že fakt hezký vypadají a na malování super. Ale když máš podobných věcí na malování další 4 krabice… Za mně pro případnou atmosféru stačí ten standee pack,co nabízí.

Já měl figurkový pack z 1. kampaně, v době,kdy po tom lidi šíleli díky české verzi, jsem to prodal a aktivní kamarád to po čase koupil znova, když už se začli prodávat i tady. Přesně jsme to teď řešili po otevření PM. Vzít i ty zbylé dvě krabice pro 2. monster pack a teď pro nové Krále. A mít to jako komplet. Dal bych za to trojku, což je plná jiná hra a bude to smrdět v krabici.Takze jednak reálně utopíš peníze, pak to herně nemá cenu..a když to nenabarvis a někde nevystavis (nemám na ně čas, přednost jiný a ani místo)…každý to má samo jinak.

Pokud bych něco bral navíc, tak určitě Echoes od the past, vzal bych pomocníky (prasátko,jezevec), možná ty kovový mince, ale zbytek je balast. Artbook koukneš jednou,pak založis, žurnál stačí sešit,

 mounted Heroes.. netřeba.

A nic proti,ale zrovna Ty si FOMO dovedeš vždycky zdůvodnit 😁

5.5.2023 09:44:05

Já jsem kromě core Kings of Ruins bral ještě upgrade kit a standees pack pro původní hru. Hrál jsem všechny 4 kampaně a chystal jsem se na druhý průchod, ale teď čekám na verzi 2.0. 

Chvíli mě lákal ten tábor, ale přijde mi, že to je doplněk, který snižuje obtížnost a přidává na složitosti ovládání hry.

5.5.2023 10:04:42

Vybíráme z Bazaru

Fit to Print Kickstarter Edition
Fit to Print Kickstarter Edition
Akt. cena: 890 Kč
Končí za: 9 dnů

Offcanvas