Fateforge: Chronicles of Kaan

Jedná se o zajímavou příběhovou hru, která přichází s novinkou krátkých soubojových scénářů. Hra je řízena aplikací (větvený příběh), která pak představí soubojové scénáře, hráč si je fyzicky postaví. Scénáře jsou omezené počtem kol, ve kterých je potřeba dosáhnout cíle, lze je za postih o 1 kolo prodloužit. Je tam také fail forward mechanika, kdy se na konci hráči přesunou k východu ze scénáře a zbylí nepřátelé, které potkají, jim udělí zranění (ty se automaticky neléčí, hru je nutné také procházet efektivně). Nemusíte tedy zabít všechny nepřátele, zároveň také nelze manipulovat AI čekáním, až si pro vás přijdou. Připomíná mi to trochu výbornou mikrostrategii Into the Breach na PC. 

Kampaň je na deluxe edici (retail edice bude později a měla by být levnější), ke které jsou také SG (není jasné, zda budou i v retailu nebo je bude nutné dokoupit, zatím to je nový hrdina, nepřátelé, scénáře), minitaury 4 bossů a PDF encyklopedie RPG světa Fateforge, do kterého je hra zasazena.

Při objednání 5 stejných pledgů (s expanzí či bez) je jeden zdarma + menší poštovné, základní hra tak vyjde na 2540 (vs 3360), s expanzí na 3275 (vs 4330).

https://www.kickstarter.com/projects/mightyboards/fateforge-chronicles-of-kaan/description

Možno také vyzkoušet v Essenu.

6.10.2022 11:34:20

Hodil jsem 1$ na přístup do PM.

Zatím zvažuji a uvidím až se bude blížit uzávěrka PM. Případně tedy mohu i někomu vzít.

17.10.2022 15:07:03

Vybíráme z Bazaru

Mice and Mystics (německá verze)
Mice and Mystics (německá verze)
Akt. cena: 1190 Kč
Končí za: 6 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas