D-Day dice 2nd edition

https://www.kickstarter.com/projects/wordforgegames/d-day-dice-2nd-edition/

Pokud na stránce kickstarteru tuknu na follow along tak mně počítač upozorní na podezřelou stránku a odmítne mně to tam pustit. Pokud to otevřu přes prohlížeč mozzila tak mně to pustí do pledge manageru. Mám heslo z dob kdy jsem šiboval s pledgí a nakonec nebacknul, nevím jestli vás to pustí do late pledge.

Z mého pohledu je zajímavé vzít sergeant pledge ve 2 lidech za 60 liber, poštovné pak vychází 7 liber na jednoho.

V PM je pro nevšímavé oko nad volbou mezi jednotlivými pledge odkaz na addony - text červeně. Některé z nich nejsou na ks stránce, byly zpřístupněny až PM. Podle mně žádná expanze nestojí za to ji brát v té kampani, ale klidně mi to vymluvte.

Tady je přehled té hry
https://www.kickstarter.com/projects/wordforgegames/d-day-dice-2nd-edition/posts/2454227

oranžové dostanete "zadarmo" v pledgi za 60, na ostatním oproti doporučené ceny v retailu ušetříte 5 liber, naproti tomu cena sergant pledge oproti retailu vychází na polovic...asi potenciálně nejzajímavější expanze way to hell by zvedla poštovné o 3 libry....netvrdím, že některé z těch expanzí nejsou zajímavé, ale cena proti základní pledgi je relativně vysoká a půjdou koupit v retailu asi nijak zásadně dráž..problém je že každá ta expanze přidává mimo nových mechanik i něco čeho máte v pledgi už tuny nebo co nepotřebujete (5. a 6. hráč) a bez recenze se mi do toho nechce..Pokudpůjdete podle nadpisu v update kampani, tak v některých update najdete obrázky komponent expanzí.

EDIT: budiž tak možná expanze gott mit uns za 10 liber která nezvedá poštovné a je podle hlavní strany ks exclusive, ale je to jen 60 karet, nevidím tam žádnou novou mechaniku, je to jen více karet téhož

Hra má rok zpoždění...výroba anglické verze by měla být dokončena na konci srpna, troufám si tvrdit, že na přelomu roku to můžeme mít doma, na KS stránce mají fotky vytištěného materiálu.

V PM se dá vzít jejich další hra Airborn in your pocket.

Pokud máte někdo zájem písněte, pohybuji se na ose Brno Polička, klidně zásilkovna. Moc neotálejte ten late PM už asi dlouho otevřený nebude.
24.7.2019 09:25:14 | Upraveno autorem (porovnej)

V této diskusi není zatím žádná odpověď...

Vybíráme z Bazaru

Keltis - Das Orakel
Keltis - Das Orakel
Akt. cena: 250 Kč
Končí za: 8 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas