ZATROLENĚ: Úprava kontaktního formuláře

Autor: Wolfsen | 8.1.2018 | 7

V nedávných dnech proběhla úprava kontaktního formuláře. Ten byl nasměrován na e-mailovou schránku, ke které měl přístup pouze jediný z administrátorů a nezřídka se stávalo, že odeslané žádosti a připomínky zůstavaly dlouho nepřečtené.

Tento stav byl již dlouho nevhodný, a proto se nyní odeslané požadavky zobrazují na titulní straně administračních nástrojů všem adminům, kteří si je následně mohou rozebrat podle svých kompetencí a volného času.

Kontaktní formulář naleznete v patě webu pod odkazem Kontakt. I nadále můžete administrátory kontaktovat také soukromou zprávou nebo prostřednictvím diskuze. Jednotlivé administrátory a jejich kompetence naleznete ve článku Více o Zatrolených hrách v patě webu.

  • Výhodou kontaktního formuláře je, že nemusíte dohledávat, kterého admina oslovit, rozebereme si to sami. Navíc pro jeho použití nemusíte být přihlášení ani registrovaní.
  • Výhodou soukromé zprávy je, že v záložce Odeslané zprávy vidíte, zda si adresát zprávu přečetl.
  • A nakonec výhodou zmínky v diskuzi je to, že se do ní mohou zapojit další uživatelé s podobným problémem nebo názorem. Výraznou nevýhodou této metody je, že takové hlášení můžeme snadno přehlédnout.
Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Port Royal: Big Box
Port Royal: Big Box
Akt. cena: 494 Kč
Končí za: 1 den

Offcanvas