ZATROLENĚ: Hledáme nové adminy

Autor: Wolfsen | 28.12.2023 | 53

Jako šéfredaktor novinek jsem měl několikrát tu čest veřejně poděkovat některému z kolegů za jeho služby pro tento web a uvítat jeho nástupce. Je to ale zvláštní situace, když by takto měl člověk poděkovat sám sobě. Po téměř deseti letech, kdy jsem pro tento web spravoval (a ze začátku i psal) aktuality a později i videa, na sobě cítím velkou únavu.

Nejprve se začala projevovat tím, že jsem novinky přestal psát a pouze jsem je schvaloval. Naštěstí se vždy našli aktivní uživatelé, kteří mi ve psaní nejprve pomohli a posléze zaskočili. V posledních dvou letech a zejména v posledním čtvrtroce se však začínají projevovat čím dále větší prostoje ve schvalování následované horečnatými snahami zameškané dohnat o nezodpovězených ticketech v kontaktním formuláři nemluvě. Takový stav není optimální ani pro Zatrolené hry, ani pro mě. Je tedy na čase s těžkým srdcem říct:

Pro mě něco končí, ale pro někoho z vás něco začíná!

Chceš se zapojit do administračního týmu Zatrolených her a přispět k lepšímu prostředí pro naše uživatele? Hledáme dva  dobrovolníky do našeho administračního týmu, kteří nám pomohou udržovat kvalitu obsahu na naší platformě. Pokud máš zájem, přečti si níže, jak se připojit k našemu týmu!

Já bych si dovolil zde do Wolfsenova článku vstoupit, abych mu poděkoval za to obrovské množství času a energie, které Zatrolenkám a jejich obsahu věnoval. Pokud mě paměť nešálí, byl Wolfsen jedním z prvních adminů po „restartu“ Zatrolenek (před cca 10 lety) a nadšení mu tedy vydrželo opravdu dlouho. Kromě novinek a videí měl lví podíl i na pořádání Trolího palce, za což mu patří další velké poděkování. Z celého srdce mu přeji, ať se mu daří a věřím, že se i tak budeme nadále na Zatrolenkách občas potkávat.

Zeus

Pozice: Šéfredaktor novinek

Co budeš mít na starosti:

  • Schvalování novinek napsaných uživateli.
  • Pravopisná, gramatická a typografická redakce schvalovaného obsahu.

Co budeš potřebovat:

  • Být minimálně obden online na ZH (řekněme 4× za týden, 50 týdnů v roce).
  • Aktivní účast v adminském Discordu.
  • Skvělou znalost pravopisu, gramatiky a typografie.
  • Základy práce s HTML (vědět, že tam jsou nějaké ty špičaté závorky).
  • Ochotu a trpělivost při komunikaci s uživateli.

Pozice: Administrátor videí

Co budeš mít na starosti:

  • Kontrola a schvalování videí nahraných uživateli.

Co budeš potřebovat:

  • Být minimálně obden online na ZH (řekněme 3–4× za týden, 50 týdnů v roce).
  • Aktivní účast v adminském Discordu.
  • Základy práce s HTML (poznat embedovací kód od URL adresy).
  • Dobrá znalost pravopisu, gramatiky a typografie (ve videích moc textu není, ale občas někdo píše perex „na tři stránky“ a ten je fajn zredigovat).
  • Ochotu a trpělivost při komunikaci s uživateli.

Co nabízíme?

  • Možnost aktivně přispívat k lepšímu obsahu na Zatrolených hrách.
  • Spolupráci s týmem nadšených lidí/adminů prostřednictvím Discordu včetně videokonference jedenkrát měsíčně.
  • Uznání komunity webu.
  • A možná i nějakou tu věcnou odměnu.

Chceš se připojit k našemu týmu? Pošli nám krátkou zprávu kontaktním formulářem, ve kterém nám řekneš něco o sobě a proč bys byl*a skvělým kandidátem*kou pro tuto pozici. Těšíme se na tvou účast!

Přihlásit se k dobrovolné pomoci kontaktním formulářem

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Já chci Wolfsenovi poděkovat za vážně dobrou mnohaletou práci a obětavost ve prospěch nás všech. Nasadil jsi laťku opravdu vysoko, chlape.

28.12.2023 17:22:40

Asi by bylo vhodné aspoň několika slovy zhodnotit, poděkovat a tak.

Milý kamaráde, drahý bratře! Jménem celé naší zatrolené deskoherní bandy ti chci poděkovat za tvou osobní statečnost, za tvou obětavost a za vytrvalost, s jakou jsi to dotáh až sem. Byl jsi nám dobrým kamarádem, vlastně nejen dobrým kamarádem, ale i dobrým manželem, otcem, strýcem a tchánem. Nikdy na tebe nezapomeneme, zůstaneš dlouho v nás… tedy alespoň po nějaký čas.

Děkuji @Wolfsen 

-------------------------------------------------------------
*** Being supportive can go a long way to making an individual’s day a much better one.

28.12.2023 17:37:07

Wolfsene, I já bych ti ráda poděkovala za tvoji obětavou práci. Jsi jeden z těch, díky nimž jsou Zatrolenky tím, čím jsou! 

28.12.2023 18:21:42

LNF

RESPEKT!

29.12.2023 12:19:09

Chjo, snad se ostatní neurazí, ale za mne nejlepší a nejrozumnější admin v historii ZH. Budeš nám chybět. Avšak chápu, život a priority se prostě postupem času mění…

Nemám problém pomoci, ale své služby jsem nedávno nabízel Diovi a ani nezareagoval. Takže předpokládám, že podruhé to už nemá smysl.

Sbohem, a díky za ryby @Wolfsene. 

29.12.2023 15:48:38

Díky za všechno! Odpočiň si, neb si to zasloužíš :)

29.12.2023 21:48:46

Díky Wolfsene za tvoji neúnavnou práci. Moc dobře vím, co to je dělat něco bez ustání téměř každý týden v roce ;) a to že si to vydržel 10 let … za to máš mé velké uznání. Ať se ti podaří dobýt baterky a věnovat se novým věcem, které ti budou těšit a dávat smysl. Ať se daří.

29.12.2023 23:00:23

Děkuji všem za milá slova, ještě doplním, že se pokusím ze ZH opravdu nezmizet zcela a dělat alespoň nějakou drobnou administraci, u které se nic nestane, když na ni třeba dva týdny nesáhnu.

Také děkuji těm, kteří mají se mnou podobné zkušenosti jako @jankie s Diem, že taktně mlčí. Pár by se jich taky našlo.

A, jankie, pokud máš stále zájem, tak určitě do kontaktního formuláře napiš. Teď, když je to opravdu potřeba, @Zeus odpovídá a řeší. Ale ano, komunikace je slabina některých adminů a ano, včetně mě.

A nakonec děkuji i všem zájemcům o zaplnění uvolněných židlí. Všem se určitě ozveme.

-----------------
šéfredaktor novinek ZH; předseda KDH Pajdulák

30.12.2023 21:03:56

I za sebe ti moc děkuju @Wolfsen , žes táhnul káru tak dlouho. Díky lidem jako ty je tahle webová paráda pořád to nejlepší, co se dá na netu ke hrám najít. A zároveň i chápu tvoje pocity, já víc jak 6 let makám na emulátoru a jsem z toho celkem dost zničenej a uathanej. A taky už z toho asi někam zdrhnu :P 

1.1.2024 14:36:44

@Wolfsen Já se také rád přidám k těm poděkováním za Tvou práci, kterou jsi tady skvěle odváděl..;) Když jsem kdykoliv po Tobě něco potřeboval, dostal jsem vždy odpověď..;)

Doufám, že se Ti podaří nabrat síly..=)

Díky!  

1.1.2024 18:54:43

Teeda to je neskutečné. Pro mě je to skoro stejné, jako kdyby skončil sám Zeus! Wolfesen byl opravdu Admin s velkým A. Aktivně se zapojoval do diskuzí, sledoval dění, naslouchal komunitě a hledal optimální cestu. Byl mluvčím ZH, i když byly prezentovány nepopulární věci. 

Obdivoval jsem, kde na to bere čas a energii už před lety. Že to vydržel 10 let je obdivuhodné. 

Moc Ti děkuji za Tvou práci pro nás nadšené deskovkáře! Kdokoliv přijde po Tobě má se opravdu od koho učit!

1.1.2024 22:34:41

Jen dvě slova. Velké díky.

2.1.2024 06:22:42

Jen bych dodal, že nástupce v roli admina přes novinky již máme a začíná si roli osahávat. Tímto bych chtěl v této nové roli přivítat @Jonash, který věřím nebude pro mnohé neznámou přezdívkou.

V této roli by měl pracovat na novinkových článcích a také by mi měl pomáhat s oznamováním významnějších změn na Zatrolenkách. Na což už @Wolfsen v poslední době neměl sílu/čas (nemyslím vůbec jakkoliv negativně) a proto jsme oznamovali jen opravdu to nejzásadnější a psal jsem to hlavně já (viz článek o shrnutí novinek za rok 2023: https://www.zatrolene-hry.cz/clanek/zatrolene-bilancovani-nejvetsi-zmeny-zatrolenek-v-2023-13511/).

2.1.2024 09:39:03

Ahoj všem. Wolfsena bude těžké, ba dost možná nemožné nahradit, já se pokusím dělat, co umím. Poprosím první týdny o shovívavost, budu se teď učit co, jak a proč. Kdyby cokoliv, pište mi do pošty, bývám tu i vícekrát denně.

- - -
píšu o (nejen) sólohraní deskovek: www.instagram.com/solo_boardgaming

2.1.2024 13:59:26

Jsem moc rád, @Jonash, že ses téhle důležité práce ujal, a přeju ti (jistě nejen za sebe), ať se ti v ní daří a třeba ji zas o kus rozvineš.

Můžeš mít třeba jiný styl práce, jiný rukopis nebo jiné důrazy než @Wolfsen, ale to není vůbec na závadu. Neruda taky psal jinak než Jirásek, a přesto to byli oba machři.

Laťka je nasazená fakt vysoko, ale držím ti palce a těším se na setkávání prostřednictvím Zatrolenek.

2.1.2024 23:02:39

@Wolfsen Děkuji za odvedenou práci. Za ty roky jí nebylo málo. Vážím si toho.

@Jonash Jsem rád, že jsi se rozhodl převzít štafetu. Přeji hodně štěstí!

3.1.2024 14:13:26

Ahoj @Jonash. Tvé rozhodnutí kvituji s díky a velkým očekáváním - neznám Tě, ale z Tvých kultivovaných komentářů u spousty her je zřejmé, že bude mít @Wolfsen vynikajícího nástupce. Přeji Ti hodně zdaru a minimálně stejnou výdrž jako měl Wolfsen.

3.1.2024 22:40:57

Díky za slova podpory.

Kdyby se vám nezdálo, kolik bodů jste za svoji novinku dostali, napište mi, prosím, do pošty. Wolfsen v tom měl zavedený systém, já se vše teprve učím a až porovnáním mezi různými novinkami v čase si zažiju, kolik za jaký typ obsahu dávat bodů. Anebo kdyby šlo o cokoliv dalšího ohledně novinek.

- - -
píšu o (nejen) sólohraní deskovek: www.instagram.com/solo_boardgaming

3.1.2024 23:05:37 | Upraveno autorem (porovnej)

Vybíráme z Bazaru

Dva bratři
Dva bratři
Akt. cena: 350 Kč
Končí za: 4 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas