Vyhlášení výsledků soutěže s Blackfire o hry s tématem děsivého Mýtu

Autor: Wolfsen | 6.12.2021 | 30

O nedělní půlnoci skončila soutěž o hry ze světa děsivého Mýtu, která běžela na tomto webu od pondělí 29. 11.

Než přejdeme k výsledkům, zopakujme si soutěžní otázky a odhalme si správné odpovědi (tučně):

Hra Nevyzpytatelní se odehrává na parníku Atlantika plujícím přes Atlantický oceán do kterého cílového přístavu?

  • New York - tuto odpověď zvolil 1 soutěžící.
  • Southampton - tuto odpověď nezvolil žádný soutěžících.
  • Boston - tuto odpověď zvolilo 738 soutěžících.
  • Londýn - tuto odpověď zvolili 2 soutěžící.
  • Filadelfie - tuto odpověď nezvolil žádný soutěžící.

Za kterou z následujících postav nemůžete hrát v základní hře Nevyzpytatelných?

  • Strojnice - tuto odpověď zvolilo 8 soutěžících.
  • Učedník - tuto odpověď zvolilo 24 soutěžících.
  • První důstojnice - tuto odpověď zvolilo 686 soutěžících.
  • Černý pasažér - tuto odpověď zvolilo 23 soutěžících.

Z následujících 4 výřezů karet vyber tu, která nepatří k žádné hře, kterou můžeš v této soutěži vyhrát?

Obrázek č. 1
Obrázek č. 2
Obrázek č. 3
Obrázek č. 4

Který z následujících Prastarých není v základní hře Nevyzpytatelných?

  • Cthulhu - tuto odpověď zvolilo 719 soutěžících.
  • Dagon - tuto odpověď zvolilo 5 soutěžících.
  • Hydra - tuto odpověď zvolilo 17 soutěžících.

Kdo umí počítat si jistě sečetl, že soutěže se zúčastnilo 742 soutěžících (ale občas někdo zapomněl nějakou otázku vyplnit, proto součty odpovědí u otázek ne vždy dají toto číslo). Co už ale spočítat z poskytnutých údajů nelze je, že jen 648 z nich odpovědělo správně na všechny čtyři otázky. První odpověď dorazila pouhých 9 minut a 18 vteřin po spuštění (a byla správná), bohužel štěstena se k tomuto soutěžícímu nepřiklonila. Ale za rychlost si speett zaslouží alespoň zmínit :-).

Ze správných odpovědí jsme vylosovali následující výherce.

Vítězům gratulujeme a přejeme jim tímto pořádnou porci chapadel pod Vánočním stromečkem.

Závěrem bychom rádi poděkovali Blackfiru za poskytnutí atraktivních cen.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

meta má supr profil :D

6.12.2021 23:43:35

Vytvorený kvôli súťaži.. Gratulujeme

MattJack

7.12.2021 00:53:50

Diky za soutez a gratuluji vyhercum

7.12.2021 06:48:39

Gratulace výhercům, ať žijí chapadla a Lovecraft:).

7.12.2021 08:40:10

No zamýšlím se takto:

profil hráče meta založen kvůli soutěži

pohled mě jako mecenáše a člena: nejsem nijak moc aktivní, mám nějaké vlastní recenze, sem tam něco prodám nebo koupím a jsem (i když jen bronzový) mecenáš. Stránku sleduju pravidelně. 

Proč sakra dostane cenu kdo je tu 7 dní a profil si vytvořil pouze kvůli soutěži(ale třeba ne jen se rozhoupal, už dlouho si chtěl profil udělat). Ok dostal možnost udělal to. Co není zakázáno je povoleno. Proč jsem teda aktivní, proč jsem mecenáš?

Má ta soutěž nějakou úroveň?

Vypadá to že losovali spravedlivě  - ano z jednoho pohledu ano.

A co takto - hele kámo chceš hru zadarmo, udělej si profil a odpověz takto na 4 otázky a my tě vylosujeme - ne nemůžeme ti dát první cenu.

POZOR - netvrdím že to takto je, pouze se to dá i takto vyložit. Jsem optimista a věřím že je to čisté. A rozhodně nefňukám že jsem nevyhrál, mám peněz dost a hru si klidně koupím.

 

Pohled zatrolených her

super , soutěž absolovovalo skoro 800 lidí, viděli reklamy, máme jejich pozornost. 

 

Pohled Blackfiru

Dobrá propagace, 800 lidí soutěžilo. 4 mají naši hru a další si koupí. Pěkné PR.

 

 

a já se ptám? cituji pravidla mecenášství: 

Co z toho budu mít?

Hlavně dobrý pocit z podpory Zatrolených her – to by měla být ta hlavní motivace.

 

Jj mám ho ale s trochou hořké pachutě.

 

Prosím aby to redakce brala jako feedback a podnět k zamyšlení ne jako kritiku od stolu z hospody.

 

Každopádně i tak díky za soutěž! a další aktivity. Myslím to upřímně.

7.12.2021 09:39:35

Gratulace výhercům :-) 

7.12.2021 09:41:23

@5forPeanut No, já se na to tedy takto nedívám. Prostě měl štěstí, o čisté hře snad nemusí být řeč. To, že jsi mecenáš, je úplně irelevantní. Pokud si platíš mecenáše kvůli nějakým výhodám, tak to jsi tady asi špatně :) 
Sláva vítězům, čest poraženým.

7.12.2021 09:49:11

Gratulace výhercům :)
… k tématu “meta” … třeba by šlo do příště ošetřit, že účastnit se mohou jen profily založené “X” dní před vyhlášením :)

--------------------------------------------------
Lazy - Cat - BG
No Game - No Life

7.12.2021 10:05:21

Rozpolozeni uzivatele @5forPeanut nesdilim a souteze jsem se nezucastnil, jelikoz me tyto hry nechavaji chladnym (Temne znameni mam a Arkham jsem hral a uz vim, ze tenhle svet neni pro me) a tudiz jsem nechtel nahodou sebrat vyhru nekomu, kdo by to skutecne chtel :)

Nicmene mi jeho prispevek vnuknul myslenku, ze kazdorocni predvanocni soutez jen pro mecenase by mozna nebyla uplne od veci. Tri kategorie dle hodnoty mecenastvi (zlato, stribro, bronz)… Jako takove male nahodne “dekujeme za podporu”.

7.12.2021 10:19:10

Za mě je výhra fér a rozhodně na soutěžích moc měnit neplánujeme. Ono totiž soutěže budou tak dlouho, dokud bude zajímavá účast a dokud bude přinášet nějakou hodnotu i vydavatelům, kteří do soutěže věnují ceny.

A pokud někdo za mecenáše očekává nějaké významnější výhody, tak bohužel tak to není. Všude u mecenáše to píšeme. A proto to také nazýváme mecenášem. Opravdu na Zatrolenkách mecenáš je v našich očích altruista, který není mecenášem pro získání výhod (které tedy i tak mírné nabízíme). A popravdě v soutěžích by se mi zvýhodňovat mecenáše i příčilo, protože by to bylo něco ve stylu “zaplať si pro možnost výhry”. A loterii dělat nechci (a mám pocit, že to ani není legislativně možné bez licence MF ČR ;-).

7.12.2021 10:25:08

Lol, profil zalozen pred 7 dny, naposledy prihlasen pred 7 dny. Z myho pohledu by tyhle profily nemeli mit pravo se soutezi zucastnovat

7.12.2021 10:25:25

Meta měl asi kliku, tak mu to přejme. Pochopitelně bych byl raději, kdybych to byl já, na koho padl los. :)

Nicméně, v kontextu, že vyhrál čerstvý účet, by mě zajímalo, kolik účtů založených až ode dne ohlášení soutěže se zapojilo celkem…

7.12.2021 10:25:40

Proč by příště měla být podmínkou účasti nějaká délka trvání účtu? Nezlobte se, ale co to tu zase vymýšlíte za kraviny? Soutěž byla pro každého, tečka. Tohle elitářství je hodně mimo…

7.12.2021 10:26:39

@aisladocz Ahoj, díky že to píšeš touto smířlivou formou :-). Hned mám i větší chuť k diskusi :-). 

Jak píšu výše, mám pocit, že podmiňovat si účast v soutěži platbou peněz je už hodně blízko k loteriím, které podléhají daleko striktnějšímu zákonu než spotřebitelská soutěž. A tohle už by bylo na právní konzultaci a s velmi nejistým výsledkem (a spíš si myslím s tím, že to možné není - kolem soutěží se ochomýtám i v práci a třeba před cca 10 lety bylo přímo zakázané výherce spotřebitelských soutěží losovat a museli se dělat různé tipovací otázky).

7.12.2021 10:28:25

Tak zase nic :)

Hezká soutěž.

Gratuluji výhercům! 

* * * * *
Board games klub, Trenčín

7.12.2021 11:05:49

Prepáčte ale vyplakávať tu za to, že hru vyhral niekto kto má profil 7 dní a nie vy čo ste tu XY rokov mi príde trochu mimo.. Ja som sa napríklad tiež zapojil do súťaže a takisto mám profil len 8 dní.. Bolo to pekné lákadlo a myslím si že účel to splnilo, pretože to ma práve prinútilo si ten profil založiť, aj keď ZH sledujem už dlhšie. Ako môžete vedieť že toto nie je ten prípad? Myslím si že práve táto hra ho môže nakopnúť k ešte väčšiemu hraniu, takže v konečnom dôsledku môžeme byť za to vďačný.

Aj tak veľká vďaka adminom a sponzorovi za takúto super súťaž a dúfam že v budúcnosti budú aj ďalšie :)

A samozrejme gratulácia víťazom 

7.12.2021 11:09:46

Souhlasím, že bych ohledně pravidel soutěže nic neměnil, ale zároveň souhlasím, že takovýhle výherce dokáže demotivovat a ukrást dobrou vánoční náladu.:)

7.12.2021 11:12:24

Prvni me taky nastvalo ze to vyhral nekdo kdo tu ani nemel profil (predpokladam ze to bylo nejak osetrene aby si lidi kvuli soutezi nezalozili x novych uctu).

Ale pak jsem se nad tim zamyslel. To prece nebyla soutez ZH kde by ceny zajistovali admini ZH a byla by pro letite uzivatele. To byla soutez BF (ve spolupraci se ZH jasne) a tem je sumak jestli je vyherce zde registrovany x roku nebo si zalozil profil jen kvuli soutezi a pak uz sem v zivote nevleze (a nebo treba jo a zacne tvorit obsah - pozitivni pro ZH).

BF ziskali novy kontakt na ktery muzou smerovat reklamu atd. Je potreba trochu zauvazovat co bylo cilem souteze a kdo ji sponzoroval - pak se na to jiz nemuzete zlobit pokud to chapete.

7.12.2021 11:21:04

@Zeus v poradku, obzvlast pokud by to bylo takhle komplikovane z hlediska zakonu. Ja na tom netrvam a na pristi rok penize poslu i bez vyhod, jelikoz mi za ty roky ZH daly mnohem vic, nez ze si koupim nejakou nizkou pravdepodobnost na vyhru :)

7.12.2021 11:28:14

@Beholder No BF zas tak moc kontaktů nezískali. A rozhodně ne pro marketingové účely. Protože u všech našich soutěží platí (a je to v pravidlech i uvedeno), že vydavatel získává osobní údaje pouze výherců (v tomto případě tedy 4 uživatelů) a pouze za účelem zaslání výhry.

Vydavatelé to zatím snad vždy dělali jako formu marketingu, kdy propagují tu kterou hru + svoji značku jako celek.

7.12.2021 11:52:21

Mě se soutěž líbila. Budu se těšit na další někdy příště. Gratuluji vítězům a pozvedávám obočí nad místními uplakánky.

7.12.2021 11:58:08

Jinak když už tu zaznělo i nařčení ze zmanipulování soutěže, tak pro zajímavost (těm, které to zajímá ;), jakým způsobem probíhá losování.

Každý správně odpovídající uživatel v našem systému dostane soutěžní token, který vypadá nějak takhle “35ee100dbe017f5f7aea7c95120fc2cb” a systém mi vyplivne seznam těchto tokenů. Ten vezmu, vložím do do systému Random.org, který je obecně docela úznávaný, že náhoda je skutečně náhoda (i když je to stále algoritmus :-) a on mi náhodně ty žetony seřadí. A já pak zpětně dohledávám k vítězným žetonům uživatele, kteří je od našeho systému dostali.

Šlo by to dělat i jednodušeji, že bychom tomu Random.org předhodili jména lidí, přezdívky nebo tak, ale chceme minimalizovat předávání jakýchkoli údajů uživatelů dalším systémům.

Mimochodem tím netvrdím, že to je nezmanipulovatelné řešení. Jasně že bych tohle všechno mohl použít a stejně si vyhlásit koho bych chtěl. Proto to neberte jako snahu argumentovat lidem, kteří jsou přesvědčeni o zmanipulování soutěže (ty stejně nepřesvědčím ;-), ale jako zajímavost pro lidi, kteří nám důvěřují.

7.12.2021 12:08:02

Pokud to byl jediný uživatelův profil, tak bych v tom problém neviděl. Podmínkou soutěže nebylo aktivní vystupování na webu. Jedině že by to nebyl jediný profil. I já bych byl schopen vytvořit cca 5 unikátních profilů se skutečnými adresami a vypadaly by navenek úplně stejně, jako profil meta. Věřím ale, že na to mají admini dostatek kontrolních mechanismů, aby taková situace nenastala.

7.12.2021 12:16:08

Děkuji za Vaše názory a jsem rád že jste se vyjádřili. Smyslem diskuze není hate ale projev názoru - jak to vidím já, zpětná vazba pro provozovatele serveru a organizátora soutěže.

Smysluplná diskuze je demokratická a není o emocích. To jen na úvod.

Nejsem provozovatelem komunitního serveru ani vydavatel her a tudíž problematiku neznám do hloubky.

chtěl jsem

 

  1. dát podnět na komunitní server - vždy se dá zlepšovat ne?;-) a kdo by to měl zlepšovat jiný než členové komunity
  2. Nenapsal jsem a ani jsem to tak nemyslel že bych za mecenáštví chtěl výhody, naopak beru to jako příspěvek na provoz oblíbeného portálu a poděkování provozovatelům
  3. Souhlasím se Diem že soutěž pro mecenáš by bylo pay-to-win, a to by se ani mě nelíbilo
  4. nepláču - jak jste si všimli není můj příspěvek nářek nad tím že jsem nevyhrál
  5. psal jsem také že soutěž mohla být podnětem k založení účtu zde tak jak psal uživatel @naslab
  6. @Zeus píše že jsem někoho nařkl ze zmanipulování soutěže -  s tím rozhodně nesouhlasí, pouze jsem poukázal na to že z určitého pohledu by to tak mohlo vyznít, i když o to sám dost pochybuju - kvůli hře za pár korun toto snad nemá nikdo zapotřebí. A zároveň díky za objasnění jak se losuje!

Takže všem jestě jednou díky  a vítězům přeju ať s hry užijí :-)

7.12.2021 13:14:45

Jéé super, po hádam dekáde som niečo vyhral. Spravili ste mi pekné Vianoce ešte krajšími. :)

Ďakujem webu zatrolene-hry za super súťaž, blackfire za skvelé ceny a samozrejme všetkým gratulantom za gratulácie. Tak isto gratulujem ostatným výhercom. :)

7.12.2021 14:24:42

Chtel bych podekovat ZH a BF za zorganizovani teto souteze. Nadsene jsem se zucastnil i presto ze uz vlastnim Arkham i Znameni. Rad bych poznamenal ze Arkham je jedna z mych nejoblibenejsich her. Cela soutez me donutila projit pravida a popis hry Nevyzpytatelní a zajimat se o ni. 

Ve vysledku jsem ji nevyhral, ale uvazuji nad koupi a to si myslim byl hlavni ucel souteze. Ja si mozna nasel novou hru pod stromecek a BF udelalo propagaci. (Poznamka - v zaplave letos vydanych titulu je konkurence obrovska)

Zaverem, dekuji ZH a BF za trosku zabavy a skvelou soutezni “hru” kterou pro nas pripravili. I kdyz nahodna volba vyherce byva stejne kruta jako kostky v Arkham Horror :D

 

7.12.2021 14:27:10

“zkazit vanocni naladu”… lol, jako fakt vam zkazi vanocni naladu to, ze nevyhrajete v soutezi nejakou jru, a ne treba ten malej zelenej Alza emzak, ktery ted hraje v kazde druhe reklame? Smutne

Btw, ja si taky jednou zakladal tusim na Tomovych hrach novy profil, protoze jsem se dozvedel o nejake hre,takze nevim v cem je problem

7.12.2021 15:02:07

Ahojte, 

ano, účet jsem si založil kvůli soutěži, nejsem zvyklý psát do diskuzí, ani o to nemám zájem, toto je, si myslím, můj první veřejný příspěvek někde a doufám, že i poslední :) I když web sleduji, doteď jsem ještě neměl důvod si účet zakládat. Jestli to někoho štve, tak mě to mrzí. 

Díky za výhru,
meta.

7.12.2021 15:59:21

5forPeanut - Naprosto s Tebou souhlasím v tom, že demokratická diskuze je smysluplná :-) A taky chápu, že když se podíváš na účet výherců, tak Tě založení před sedmi dny úplně nenadchne. Ale zkus se na to podívat třeba takhle - nikde není řečeno, že meta nesleduje Zatrolenky už několik let a právě tahle akce mu stála za to si konečně založit účet. Myslím, že takových lidí tu je hromada. Sám jsem tenhle web dost pravidelně sledoval nějaký rok rok a půl, než jsem si založil účet - a to kvůli bazaru (už si nepamatuju, jestli jsem chtěl něco prodat, nebo koupit…). Prostě si myslím, že je tady ohromná spousta takových “spících” lidí, kteří jenom sledují diskuze, aniž by měli potřebu se do nich zapojovat, chtějí mít přehled o novinkách atd. A nutně to nemusí znamenat, že takový člověk Zatrolenkám nepřispívá (i když ne přímo finančně) - já jako ještě neregistrovaný (to zní fakt divně:-) jsem o tomhle webu nadšeně vyprávěl, komu jsem mohl, a to je taky svým způsobem příspěvek, ne? :-) KAŽDÝ s nově založeným účtem prostě bude nějaký ten pátek vypadat v očích zatrolenkových “matadorů” podezřele, když se objeví na bazaru nebo na nějaké takovéhle soutěži…

Zeus - Díky, soutěž byla perfektní, užil jsem si ji :-)

MattJack - Tvůj příspěvek je s ohledem na Tvůj vlastní účet… no… úsměvný :-))

7.12.2021 17:37:53 | Upraveno autorem (porovnej)

Vďaka ZH aj BF za súťaž, predsa len bol Mikuláš a blížia sa Vianoce. Každé pekné gesto v dnešnej dobe je veľmi vítané a cenné. Zároveň ďakujem ZH za to ako sa starajú o stránku v poslednom roku, myslím si, že urobili kus dobrej práce a stále sa snažia napredovať. Som rád za túto stránku, však bolo obdobie keď to vyzeralo všelijako, ale chalani sa stým super popasovali. Ten čas im už nikto nevráti, takže klobúk dole na dnešnú dobu a ten zápal pre spoločenské hry. :)

 

7.12.2021 17:39:06

Tak jsem nevyhrál. Ale já nevyhraju, ani když je z 10 losů 9 výherních :-), takže mě to vůbec nepřekvapuje. A protože jsem přející, tak gratuluji vítězům a autorům děkuji za soutěž :-)

7.12.2021 22:53:14

@MattJack  vazne sa takto vyjadruješ, keď máš na profile oznam, že si prihadzujes na vlastné aukcie? A to si stihol za 33 dni od tvojho registrovania, tu na ZH. Byť tebou len ticho  šucham nohami a nepíšem veci ako sa niekto registroval kvôli súťaži, lebo v tom prípade ty si sa sem registroval kvôli tomu, aby si si mohol prihadzovat na vlastné aukcie?

Hlášky typu "ukradnutá vianočná nálada" a “horká pachuť” sú naozaj na zasmiatie a zároveň aj pre plač, že niekto takto vôbec dokáže uvažovať. 

Dám všetkým tým, ktorí sa tu sťažujú a rozhorcuju,  ako by niekto nemal mať nárok na výhru, lebo ma účet 7 dní kvôli súťaži, jednu otázku.

BF venuje hry do súťaže v rádiu/televízii. Zapojis sa do súťaže a výhraš. Myslíte, že sa vás niekto bude pýtať či danú tv stanicu sledujete pravidelne, či rádio počúvate často, alebo či ste rádio naladili prvý krát, či na tv stanicu prepli náhodou keď bola akurát súťaž? Ako povedal belohonder, ceny venoval BF a to si treba uvedomiť. Vaše zmýšľanie je slušne povedané “obrátené naruby". Miesto vďaky, že ste mali tú možnosť niečo hodnotne vyhrať za minimum námahy, tak tu "diktujete" podmienky, čo by ako malo fungovať. 

8.12.2021 16:13:56 | Upraveno autorem (porovnej)

Vždy je prohra škoda a může zamrzet, pokud je to soutěž o něco, co člověk sám chce. Na druhou stranu, pokud ty hry někdo chce, nakonec si je stejně koupí, takže… sice jsem nevyhrála, ale vím, že i tak jednu z těchto her bude mít partner pod stromečkem. Ale řekla jsem si.. štěstí se zkusit musí. :)) 

 

Každopádně gratuluji a přeji výhercům spousty a spousty hraných a spokojených hodin se svou partou! :)

A díky BF i ZH za příležitost pokusit zdolat srsti i náhodu. Třeba zase někdy. :))

8.12.2021 17:38:06

@JAHMAN ty zhúlenec múdry, Božia spravodlivosť .. Ja som svoj komentár napísal kvôli sebe, ale kvôli ľuďom ktorí zdieľajú podobný názor.. Ja mám hier dosť. To by si mal vedieť keďže som miestny podvodník, manipulátor a bandita ????

MattJack

9.12.2021 05:26:23

@MattJack  byt tebou nepíšem nič a ad dva zhulenec? To akože vážne? Tvoja úroveň 0 bodov a je úplne jedno koľko máš hier :) , správať sa, ťa to nenaučilo.

9.12.2021 06:49:04 | Upraveno autorem (porovnej)

Oukej, vzhledem k tomu, že jsem tu nikdy nic nevyhral, tak mě docela překvapilo, že mi dneska kurýr dovezl hru (protože jsem na soutěž už samozřejmě zapomněl) :D takže díky za soutěž a je mi jasné, že až příště budu aktivně kontrolovat výsledky, tak nic nevyhraju :D

 

Díky moc ZH a BF!

11.12.2021 11:42:55 | Upraveno autorem (porovnej)

@Raelag Jj, Blackfire mi v pátek potvrdil, že právě odeslal výhry a teď před Vánoci dopravci řádí i o víkendu. Mám radost, že to dorazilo tak rychle :-)

12.12.2021 14:41:27

Vybíráme z Bazaru

Zombicide Survivor: CMON Comics – Vol. 1 extras
Akt. cena: 800 Kč
Končí za: 9 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas