Vyhlášení výsledků soutěže o Siegestorm

Autor: Wolfsen | 26.11.2019 | 10

O nedělní půlnoci skončila soutěž o hru Siegestorm, která běžela na tomto webu od pondělí 18. 11. Než přejdu k detailům soutěže, chtěli bychom se omluvit za dvě chyby. Zaprvé se omlouváme za to, že jsme nezvládli s Albi domluvit správnou odpověď na tipovací otázku už v průběhu soutěže, čímž se vyhlášení zdrželo o jeden den. Zadruhé se omlouváme za překlep v tipovací otázce. Skutečně se NEjednalo o chyták a zamýšleli jsme zeptat se na váhu Siegestormu, nikoli Stormsiege, jak bylo uvedeno. Odpověď tří soutěžících, kteří odpověděli ve smyslu, že Stormsiege neváží nic, jsme tak neuznali.

Nyní již k samotným výsledkům. Soutěže se zúčastnilo celkem 252 soutěžících, z nichž 242 odpovědělo správně na první dvě otázky. První odpověď dorazila 4 minut a 32 sekund po spuštění, poslední pak asi 24 minut před uzávěrkou.

Tipy soutěžících na váhu Siegestormu se pohybovaly od 120 gramů po 4321 gramů. Správná odpověď dle Albi je 1199 gramů. Nejblíže bylo 5 soutěžících s tipem 1200 gramů, rozhodovala tedy rychlost odpovědi.

Třetí příčku obsadil uživatel FOLLNER (odpověděl v úterý 13:35) a může tak čekat hru Siegestorm a herní podložku.

Druhé místo obsadil tokura (odpověděl v úterý v 0:42 ráno), který se může těšit na Siegestorm a artbook.

A konečně nejrychlejším z těchto soutěžících (odpověděl již v pondělí v 21:33) byl Kabrousek, kterému tak Albi pošle hru Siegestorm a sadu foilových karet, které nebudou běžně k dostání.

Vítězům, kromě jednoho, který neposkytl úplné informace, již stačí se jen těšit na balíček. Soutěžícího, který opomněl poskytnout jistý důležitý údaj, kontaktujeme.

 

Gratulujeme vítězům a děkujeme všem soutěžícím za účast a firmě Albi za poskytnutí atraktivních cen.

Závěrem ještě dodám, že v průběhu soutěže se objevila připomínka, že by si někteří soutěžící mohli hru koupit, zvážit a pak odpovídat přesně na tipovací otázku. Protože ale všichni tři vítězové odpověděli ještě před zahájením prodeje Siegestormu, tuto možnost vylučujeme. Skutečnost, která unikla nejen nám, ale také Albi, které tipovací otázku vymyslelo, nebereme na lehkou váhu a do příštích soutěží se jistě poučíme.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Zombicide: Zelená horda
Zombicide: Zelená horda
Akt. cena: 1349 Kč
Končí za: 1 den

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas