Videonávod

Autor: Dave_Red | 11.4.2021 | 6

Sdílet s přáteli:

Komentáře

@Dave_Red Pro příště bych doporučil raději více připravených příkladů samostatně a více střihů. Klidně co pravidlo, to střih. Ono totiž člověk vnímá svět z 90 % očima, a proto se většinou zafixuje na to, co se děje v obraze a ne, co mu někdo říká. Pokud obrazová složka obsahuje něco jako ruce kouzelníka, který přesouvá karty z hromádky na hromádku, pak se divák snaží pochopit, co a proč se to děje a zvuková složka jde stranou. Po chvíli pak zjistí, že vlastně neposlouchá a přesouvání karet sem a tam nedává žádný smysl.

Jen pro připodobnění, vůbec nejhorší jsou videa youtuberů-gamerů, kde se vyjadřují k nějakým novinkám, ale na pozadí běží úplně nesouvisející záznam z jejich her. 

Musel jsem si raději ta jednoduchá pravidla sám přečíst, abych je vůbec pochopil. Je mi líto, ale tenhle způsob videonávodu není pro mě. Není to hejt, ale ani pochvala :D Je to zpětná vazba pro možnost kvalitativního růstu.

30.12.2021 20:35:53 | Upraveno autorem (porovnej)

@Havelock Díky za zpětnou vazbu. Tohle je jedno z úplně prvních videí, které jsem dělal a určitě to není moc kvalitní. Teď dělám návody, a vlastně i veškerá videa, jiným způsobem. Ale i tak díky za vyjádření.

1.1.2022 11:31:32

@Dave_Red Supr, tak držim palce. 

2.1.2022 00:59:07

Vybíráme z Bazaru

Code 777
Code 777
Akt. cena: 390 Kč
Končí za: 4 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas