TTGAMES: Ecos: První kontinent a ArcheOlogic v prodeji!

Autor: Ondřej Podavka | 13.2.2024 | 4

Do prodeje zamířily dvě novinky od vydavatelství TTGames, a to Ecos: První kontinent Johna D. Claira s ilustracemi od Sabriny Miramon a ArcheOlogic Yoanna Leveta s ilustracemi od Pauline Detraz.

Ve hře Ecos: První kontinent hráči představují přírodní síly utvářející kontinent. Hraje se přitom simultánně: jeden z hráčů vylosuje žeton s některým ze symbolů ve hře a hráči poté mohou buď provést jeden z efektů startovní karty, anebo umístit kostičku na odpovídající symbol na jedné ze svých karet a v případě zaplnění všech symbolů na kartě provést uvedený efekt. Efekty ve hře umožňují např. zisk karty, přiložení dílku terénu nebo umístění hory, lesa nebo žetonu živočicha na utvářející se kontinent. Hra probíhá do té doby, než některý z hráčů dosáhne alespoň 80 bodů. Hra je určena dvěma až šesti hráčům od 14 let, herní doba se pohybuje od 45 do 75 minut.

V teprve nedávno oznámené deduktivní hře ArcheOlogic se hráči snaží zmapovat objevené, avšak dosud neprozkoumané starověké horské město, a to pomocí arecheoskopu ‒ dešifrovacího zařízení, do něhož budou hráči zadávat dotazy prostřednictvím karty se zašifrovanými kódy, zanechané dávnými obyvateli města. Hra je určena jednomu až čtyřem hráčům od 12 let, herní doba se pohybuje od 15 do 40 minut podle zvolené obtížnosti. Pro podrobnosti o hře vizte původní novinku o oznámení hry vydavatelem.

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Prodám Sierra West (ENG, komponenty bez textu)
Prodám Sierra West (ENG, komponenty bez textu)
Akt. cena: 450 Kč
Končí za: 5 dnů

Offcanvas