TT GAMES: Zahradní říše skladem!

Autor: Ondřej Podavka | 23.10.2023 | 2

Vydavatelství TT Games oznámilo naskladnění převahové hry Zahradní říše autorského páru Nathalie a Rémiho Saunierových s ilustracemi Maxime Morina. Hráči se ve hře ujímají jednoho z klanů malého národa, které uprchly z lesa a nalezly útočiště v opuštěné zahradě.

V každém herním kole může první hráč odehrát jeden tah a ostatní po dvou. Hráči po odehrání svých tahů vždy určují, který ze soupeřů přijde na řadu poté; poslední hráč se automaticky stává prvním hráčem v kole následujícím.

Ve svém tahu hráči provádějí akce na jedné ze sedmi oblastí určitého území; poloha této oblasti v rámci území určuje, na kterém území v rámci celého herního plánu se bude odehrávat akce v dalším tahu (ať již téhož, nebo dalšího hráče). Ve svém tahu hráči mohou buď postavit patro budovy a nastěhovat do ní určitý počet svých obyvatel, nebo celou budovu opustit a získat dvojnásobný počet obyvatel, než kolik do všech jejích pater nastěhoval. Dále může v případě splnění podmínek dokončit jeden ze společných projektů a využít jeden ze svých žetonů triku pro některou z bonusových akcí.

Na konci každého kola proběhne kontrola území, po jejímž vyhodnocení hráči získají obyvatele na základě převahy v jednotlivých územích. Konec hry je spuštěn, když některý z hráčů umístí poslední patro, které má v zásobě. K bodům obdrženým během hry za splněné společné úkoly si hráči připočtou další za zbývající populaci a za splněné tajné mise; hráč s největším počtem bodů se stává vítězem.

Hra je určena pro dva až čtyři hráče od 10 let, jedna partie trvá 60 až 75 minut.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Siegestorm - 5 frakcí - coop mód - ENG
Siegestorm - 5 frakcí - coop mód - ENG
Akt. cena: 549 Kč
Končí za: 9 dnů

Offcanvas