TROLOGRAFICKY: Sarumanova zrada a Rudá planeta

Autor: Wolfsen | 25.4.2015 | 5

Až vzduchem poletí zlý hlas, na svém hřbetě poveze tě Stínovlas!

FFGDalší rozšíření k LCG Lord of the Rings - Treason of Saruman - by už mělo být podle FFG dostupné. Toto rozšíření přináší 3 nové scénáře. Hon na Uruk-haie, kteří unesli Smíška a Pipina, bitvu v Helmově žlebu a bitvu o Železný pas. Také přináší možnost hrát jedno dobrodružství na motivy trilogie za druhým jako kampaň.

Dále do hry přibydou koně Stínovlas, Arod, hrdina Aragorn a nové verze pomocníků Gandalfa a Legolase. Sekáte se také s enty a samozřejmě nemůže chybět ani zrádný bílý čaroděj.

Stínovlas   Probuzení entů

Mnohem zajímavější novinkou od FFG je však nové vydání hry Bruna Cathaly a Bruna Faidutti Mission: Red Planet. Dočkat bychom se ho měli ve 3. čtvrtletí tohoto roku.

Jak už název napovídá, v této hře jde o kolonizaci Marsu. Co se ale z názvu nedozvíme je to, že se o to pokusít ve steampunkových - tedy párou poháněných - raketách a skafandrech. Jako viktoriánští těžební magnáti se hráči budou snažit z Marsu získat co nejvíc celeria sylvanitu a ledu, ale také provést důležité věděcké objevy - jako třeba objevit licheny - první popsané mimozemšťany.

Nové vydání bude obsahovat několik úprav oproti původnímu vydání z roku 2005: bude možné hrát ve 2 i v 6, hráči budou moci přistát i na měsíci Fobu, karty misí budou lépe vyváženy, přibydou nové akční karty a samozřejmě bude vyladěna i grafika.

Rozložená hra   Vzlétající rakety

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Nocturion
Nocturion
Akt. cena: 300 Kč
Končí za: 11 hodin

Offcanvas