TROLOGRAFICKY: Petersburg je zpět, lechtivý prototyp a další

Autor: Wolfsen | 18.2.2015 | 5

Z-Man Games dnes oznámili, že 2. edice starší oblíbené hry St. Petersburg už je v obchodech. Co nevidět tak jistě bude i u nás, alespoň v angličitně nebo němčině. Tato hra je naštěstí jazykově nezávislá. Nové vydání je hratelné i v 5 hráčích, díky přidané 5. fázi, ale je možné jej hrát i pěkně postaru. Na kartách postav (řemeslníků i šlechticů) navíc můžete poznat i některé osobnosti deskoherní scény jako třeba Vlaadu Chvátila, Uwe Rosenberga nebo Toma Vassela.

     

Albi pro nás chystá další pikantérii. Tentokrát půjde o erotickou hru na role V hlavní roli FANTAZIE. Hlavním (ale nikoli jediným) autorem je Jiří Lízner, na ilustracích pracuje Martina Lásková, v tuto chvílí probíhá testování prototypu. Chtěli jsme se připojit k volání po anonymních testerech, ale o testování byl takový zájem, že již jich má Albi dost. Tak věřme, že to bude stát za to!

Další zprávičky se týkají dřívejších oznámení - nové rozšíření Dixitu ponese název Memories a bude inspirováno japonskými anime.

A co se týče rozšíření k Takenoku - Chibis donesla se nám zpráva, že vedle figurky pandí dámy bude obsahovat i 9 mláďat, ta budou bohužel jen z kartonu, ale na roztomilosti jim to snad neubere.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

V hlavní roli fantazie
No už se těším, jak budu schvalovat fotky z hraní :D :D :D

18.2.2015 23:53:52

Vybíráme z Bazaru

Mandala
Mandala
Akt. cena: 280 Kč
Končí za: 1 den

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas