TROLOGRAFICKY: Novinky o Star Wars Imperial Assault

Autor: Rukavička | 31.8.2016 | 7

Jabba’s Realm je dalším v řadě už čtvrtým rozšířením hry Star Wars Imperial Assault. Tentokrát nás přivede do Jabba Huttova paláce. Ocitáme se tedy na začátku 6. epizody "Návrat Jediho". Rozšíření přináší celou řadu atraktivního herního materiálu. Najdeme tu nové mapové dílce zobrazující ponuré místnosti Jabbova paláce na Tatooinu, včetně doupěte Rankora. Tato nestvůra se dočkala i své miniatury a věrná své filmové předloze, bude budit respekt i na herní mapě. Jedná se totiž pravděpodobně o dosud největší figurku této dungeon crawlerové ságy. Na straně Rebelů to bude zrovna tak zajímavé. Do hry vstupují hned 3 nový charaktery, které rozhodně nezapadnou. Mě zaujal Onar Koma, který představuje čistokrevnou sílu. Tenhle „golem“ si určitě najde své příznivce. Na své si přijdou i milovníci něžného pohlaví, i když ve spojení s novou hrdinkou Shyli Varad určitě přívlastek něžný nebude jediný. Umí totiž velmi dobře zacházet s bičem a nožem. Posledním hrdinou je pistolník Vinto patřící k nebezpečné rase Rodianů.

   

Jak je zvykem, součástí tohoto rozšíření budou i rozšiřující balíčky. Zvlášť samotný Jabba Hutt nebo kapitán Terro by určitě neměl chybět v žádné sbírce těch, kdo si tuhle hru zamilovali.

 

Sdílet s přáteli:

Komentáře

SW-IA sa mi páči stále viac:)
Škoda, že sa to BF neoplatí lokalizovať (údajne kvôli malému záujmu). Inak by som vôbec neváhal. Aspoň, že vydali počeštený Descent: Výpravy do temnot (2. edice).

1.9.2016 11:23:54

lepsi v english :)
Nejdriv me to taky mrzelo, na druhou stranu, po nekolika hrach v cz (treba nekompletnim arkhamu), jsem dosel k nazoru, ze je vse lepsi v english, jen si vemte kolik rozsireni a packu ma v originale prave descent a kolik toho vydalo BF. A kdyz budu mit decka, tohle je aspon donuti se anglictinu poradne naucit :D

1.9.2016 15:23:05

.. angličtina
Musím dát matrosh-ovi za pravdu. Současně s IA jsem začal navštěvovat kurz angličtiny. A ta hra mi dala víc. Problém nebyl v samotném kurzu, ale v motivaci. Touha hrát mě z
hnala k překladu pravidel, herních komponent atd. Světe div se, a to nemám hlavu na jazyky, že kouknu na ty karty ani si to v hlavě nepředkládám, prostě vím, co se po mě chce. Nakonec je to určitá slovní zásoba, která se dost opakuje. Tímto se také omlouvám za překlad pravidel. Byl to první pokus, dál jsem do toho všechno, stálo mě to desítky hodin, ale úroveň jakou by si to zasloužilo to nemá. Snad nadšení mi nikdo upřít nemůže. Jako ostatně většině lidí tady :)

1.9.2016 21:13:12

k clanku
Jen bych jeste k clanku dodal, ze Jabba's realm vyrazne posiluje hlavne frakci mercenary, protoze vsichni novy hrdinove, jsou ve skirmishi soucasti prave teto frakce a nikoliv rebelu.

2.9.2016 11:05:47

Vybíráme z Bazaru

Paladinové, Vikomti, Letopisy záp. kr. + rozšířka
Paladinové, Vikomti, Letopisy záp. kr. + rozšířka
Akt. cena: 2200 Kč
Končí za: 5 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas