TROLOGRAFICKY: Golden Geek 2014

Autor: Wolfsen | 24.2.2015 | 4

Zatímco stále čekáme na vaše hlasy v anketě Trolí palec 2014, byly vyhlášeny ceny Golden Geek 2014 serveru boardgamegeek.com. Byť nemám přesný údaj o počtu hlasujících, mám jisté tušení, že jich bude o několik málo víc než v Trolím palci. Ale vy se přesto nenechte ve svém hlasování ovlivnit, protože jen vy víte, která hra loňského roku se vám líbila nejvíc!

A tady už je seznam oceněných podle kategorií:

Dovolme si ještě malé československé okénko. Na druhém místě (která se udělují dvě) se v kategorii inovativních her umístili Alchymisté a digitální verze Galaxy Truckera získala dokonce první místo a dvě druhá v sesterské ceně pro počítačové hry (kategorie Inovativní hra, Hra nezávislých vydavatelů a Mobilní hra).

Když přehlédnu oceněné tituly nezbývá než gratulovat českým vydavatelstvím (víceméně všem) za skvělý výběr her k počeštění, ale zároveň se musím zeptat - přijdou na řadu i Abyss nebo Five Tribes?

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Wolfsene
Neptej se, zjisti. A informuj. ;)

25.2.2015 01:07:21

PJ

Five Tribes...
...téměř určitě nebudou, ptal jsem se už dávno. Skoro žádná hra od DoW se nedočkala plné lokalizace; údajně to vychází hrozně draho. Troufám si tvrdit, že v případě Five Tribes je to skoro jedno, neb hra obsahuje komponenty bez textu a česká pravidla jsou k dispozici neoficiálně...

25.2.2015 11:07:25

PJ
Pro nás skalní (rozuměj závislé) hráče to je fuk, ale vzhledem k tomu, že se hry bez textových komponent běžně počešťují, tak soudím, že to nějaký smysl má.
Namátkou 7 divů, Noé,...

25.2.2015 12:14:58

Vybíráme z Bazaru

Thunder Alley
Akt. cena: 750 Kč
Končí za: 13 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas