TROLOGRAFICKY: Barbecue party, další hrdinové pro Descent a elektronické RONE

Autor: Wolfsen | 13.10.2015 | 2

Blackfire vedle přípravy rozšíření Talismanu nedávno naskladnil dětskou hru Barbeque party. Z nějakého nejasného důvodu však nebude distribuována do e-shopů a jiných speciálek kromě těch, které si ji předobjednali. Nalézt ji budete moci v hračkářstvích.

Fantasy Flight Games oznámily přípravu nového balíku hrdinů a příšer pro Descent. Balík se bude jmenovat Stewards of the Secret a bude obsahovat celkem 14 nových - podle nás poněkud komiksových - postaviček. Z toho budou čtyři ferroxové, tři nagy, tři krvaví opi a 4 noví hrdinové.

   

Vlevo: nové figurky, vpravo: věštkyně Kel

Tým RONE zpřístupnil demo své hry na Tabletopii. Zatím to prý není úplně ono, ale jako ochutnávka to snad bude stačit. A pokud ne - tak se nezapomeňte stavit na Deskohraní, kde RONE bude samozřejmě také.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Descent
musím říct, že ty figurky na Descent vypadají moc hezky :) řekl bych že jdou taky kvalitativně nahoru

13.10.2015 09:50:45

descent - balíky hrdinů
Mě to přijde, že u všech těchto balíků hrdinu jsou figurky na vyšší úrovni. Pořídil jsem si Crown of Destiny a ten obr je tam vymazlenej a hrdinové jakbysmet

13.10.2015 10:08:15

figurky
Je to možné, já žádný setík hrdinů nevlastním - mám pouze Trollfens rozšíření. Spíše jak jsem poslední dobou koukal na figurky jiných her z kickstarteru, tak tam bylo vidět, že jsou fakt hezčí než to co je v základním balení Descentu.. Ale teď vidím, že v těch Hero & monster pack jsou ty figurky taky na vysoké úrovni :)

13.10.2015 10:19:43

B-Party
Důvod není nejasný, ale poměrně jasný.
Objednali jsme relativně velké množství a přesto si celý náklad rozebrali na předobjednávkách hračkáři. Podobně se tak stalo loni s Paní Pavoukovou. Do speciálek se dostalo jen "stopové" množství her. Prostě nám skladem nic pro volný prodej nezbylo.

13.10.2015 15:44:21

Michal-BF
Díky za objasnění. Ze zprávy na FB jsem nepochopil, že to hračkářství dostala proto, že oni na předobjednávky na rozdíl od ostatních hrajou.

13.10.2015 17:58:12

Vybíráme z Bazaru

Magic: Portal 2 basic lands
Magic: Portal 2 basic lands
Akt. cena: 40 Kč
Končí za: 3 dny

Offcanvas