TROLOGRAFICKY: Aprílový turnaj Mölkky o cenu starosty MO Pardubice III

Autor: sasa | 2.4.2017 | 1

Dne 1. dubna 2017 se v prostorách Centrálního parku Dubina uskutečnil první ročník Aprílového turnaje v Mölkky o pohár starosty Městského obvodu Pardubice III pořádaný Klubem deskových her Herní liga s podporou MO Pardubice III.

Turnaje se zúčastnilo celkem 45 hráčů, kterým se věnovali čtyři rozhodčí. Na devíti stanovištích hrálo 15 družstev z řad dospělých a 16 dětských družstev. Družstva byla jedno až tří členná. Dospělí odehráli každý 4 kola, děti 2 kola. Jednotlivé hody byly zapisovány do Protokolů o utkání ve hře Mölkky a po skončení kola zadány do PC, kde byly podle oficiálních turnajových pravidel vyhodnoceny výsledky.

Po více než dvouhodinovém souboji byl znám vítěz. V kategorii dospělých se umístil na 1. místě Jan Koutenský, na 2. místě tým „Atleti“ (Pavel Strnad, Jitka Strnadová a Vítek Strnad) a 3. příčku obsadilo družstvo „Andělky“ (Lucie Dvořáková, Hana Dvořáková). V kategorii dětí se 1. místem může pochlubit družstvo „Veslařky“ (Elena Strnadová, Klára Nešetřilová), 2. příčku obsadila Barbora Černá a 3. místo patří Tereze Kutinové.

První tři výherci obdrželi medaili, diplom a věcnou cenu v podobě deskové hry, vítězové si navíc odnesli pohár a první místo z dospělých bylo odměněno sadou dřevěných kuželek Mölkky, kterou do turnaje poskytl Městský obvod Pardubice III, jako hlavní cenu.

Při vší skromnosti si dovolujeme zhodnotit turnaj jako úspěšný. Počasí nám přálo, účast byla hojná a celý turnaj se nesl v přátelské atmosféře.

Rádi bychom poděkovali především všem, kteří se turnaje zúčastnili. Velký dík za podporu při organizaci patří firmě Albi, která do turnaje zapůjčila sady Mölekk a darovala věcné ceny a Městskému obvodu Pardubice III, který nad celým turnajem převzal záštitu a věnoval do hry hlavní cenu v podobě originální sady Mölkky.

Těšíme se na viděnou při dalším hraní. Více informací o turnajích pořádaných KDH Herní liga naleznete na www.hlpce.cz.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

GHOST STORIES (EN) - VYPRODANÉ
GHOST STORIES (EN) - VYPRODANÉ
Akt. cena: 600 Kč
Končí za: 3 dny

Offcanvas