TLAMA games: Sladká tečka: klání cukrářů v říjnu!

Autor: Mirda-ta | 28.8.2023 | 0

TLAMA games v neděli oznámilo chystanou novinku Sladká tečka: klání cukrářů, která nese původní název Sweet Mess: Pastry Competition.

Jde o titul, který sice po crowdfundingové kampani nakonec původní vydavatelství nerealizovalo, ale hry se po čase ujaly Fantasia Games, které můžete znát jako studio stojící za strategickou hrou Věčná zima (Endless Winter). Hra se dočkala řady úprav a vychází s mnoha doplňky tak, jak má Fantasia games již ve zvyku. Na tuto přístupnější kombinační hru s řízením surovin a výběrem akcí se můžete těšít v říjnu.

Vítejte v pekařské soutěži Sladká tečka. Vaše cesta až sem byla plná dřiny a odříkání, ale nyní stojíte před mistry cukráři, kteří netrpělivě očekávají vaše provedení slavných receptů. Jenže kuchyně Sladké tečky je chaotická a samozřejmě – pěkně vypečená! Když budete pracovat mazaněji a efektivněji než vaši protivníci, určitě odejdete jako vítěz. Ať vyhraje ten nejlepší cukrář!

 

 

V průběhu soutěže budete získávat přísady z misek, připravovat recepty a za jejich dopečení získávat ocenění. Čím více receptů dokončíte, tím lépe si povedete a tím více ocenění můžete získat. Náskoku před ostatními můžete také dosáhnout pomocí speciálního kuchyňského náčiní a zlaťáků.

Připravit... Pozor... Péct!

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

7th Continent + What Goes Up, Must Come Down
7th Continent + What Goes Up, Must Come Down
Akt. cena: 4700 Kč
Končí za: 6 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas