TLAMA games: Oznámení Maximálního warpu

Autor: Mirda-ta | 7.8.2023 | 7

TLAMA games v neděli oznámilo vydání sólové sci-fi hry Warp's Edge, která ponese český název Maximální Warp. Jde o velmi úspěšný titul, který je mimo jiné finalistou nejlepší sólo hry na BGG za rok 2020 a také jde o aktuálně zde nejlépe hodnocené sólové sci-fi.

Jsi Tylor Minde, nováček v letectvu Aliance. Během bitvy ses oddělil od své letky a nyní bloudíš Vnějším okrajem. Po posledním skoku hyperprostorem se ocitáš tváří v tvář celé nepřátelské flotile! Nažhavíš lasery a vrháš se do bitvy, ale víš, že nemáš šanci. Těsně před výbuchem tvého stíhače aktivuješ experimentální protokol S.P.A.S.I.T.E.L., který tě za pomoci warpu přenese zpět v čase na začátek bitvy. Opět čelíš sám celé flotile. Ale tvé lasery jsou znovu plně nabité. Máš další šanci. A teď už víš, co se na tebe chystá…

 

 

Maximální warp je sólová hra využívající mechanismus „bag-building“, kdy postupně utváříte svoji zásobu žetonů tažených z pytlíku.

Posadíte se do kokpitu jednoho ze čtyř vesmírných stíhačů s jedinečným vybavením a proti vám stane jedna z pěti mateřských lodi s flotilou nepřátel. Každá kombinace stíhače a mateřské lodi představuje unikátní herní zážitek vyžadující nové strategie a taktiky. Na porážku flotily máte omezený počet warpů, takže dobře zvažte, jak stíhač vylepšíte a jaké schopnosti využijete.

Uvnitř také najdete příběhovou knihu Singularita autorky Banana Chan. Kniha vám představí pilota Taylora Minde, uvede vás do příběhu a umožní vám upravit přípravu hry v závislosti na rozhodnutích, která během čtení učiníte!

Seznam připravovaných novinek v češtině

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Can't Stop
Can't Stop
Akt. cena: 340 Kč
Končí za: 4 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas