TLAMA GAMES: Oznámení hry Cestovatelé Jižního Tirgidu

Autor: Mirda-ta | 8.8.2022 | 4

Po trilogii Západního království a Severního moře se chystá první hra z nové trilogie Jižního Tigridu. Cestovatelé s českou lokalizací od TLAMA games vás zavedou na pouť plnou objevů v okolí Bagdádu kolem roku 820 n. l. a jako odvážní cestovatelé, kartografové a astronomové zmapujte zdejší půdu, vodstvo a nebeskou klenbu.

Nesmíte zanedbat péči o svoji karavanu, pomocníky ani vybavení. Nezapomeňte si také vést pravidelné zápisky, abyste je mohli po návratu domů zanést do kronik v Domu vědění. Uchvátíte velkého chalífa svými objevy, nebo po bezcílném bloudění podlehnete nemilosrdné poušti?

Cílem hry Cestovatelé Jižního Tigridu je nasbírat co největší počet vítězných bodů, které získáváte především za mapování území, vod a nebes. Další jejich zdroj pramení z vylepšení karavany, inspirace a vliv u tří cechů: vědy, obchodu a badatelů. Jakmile učiníte nějaký objev, musíte jej co nejdříve zaznamenat do svého zápisníku. Konec hry totiž nastane ve chvíli, kdy některý hráč dojde až na konec stupnice zápisků.

Hra obsahuje pestrý mix mechanik: pokládání dílků, trh, modulární herní plán, tvoření sad, převaha na plánu, práce s kostkami, používání kostek jako dělníků a otevřený draft.

Vyjít by měla do konce letošního roku.

Seznam připravovaných novinek v češtině

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Už předobjednáno, díky nějakým slevám za 962 včetně obalů a dopravy, což je paráda, když si vezmu, že běžně dneska stojí hry o 4 a víc stovek víc.

- - -
píšu o (nejen) sólohraní deskovek: www.instagram.com/solo_boardgaming

9.8.2022 09:16:27

Taky jsem to okamžitě po obdržení emailu s 10% slevovým kupónem pro prvních 100 zákazníku a mou věrnostní slevou 5% musel objednat. Mám rád autora moc a moc a za 859,-Kč to bylo skoro zadarmo. 

9.8.2022 19:13:38

Vybíráme z Bazaru

My Monopoly (vytvořte si vlastní hru)
My Monopoly (vytvořte si vlastní hru)
Akt. cena: 300 Kč
Končí za: 2 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas